Back to reality


Då var lovet över och har nu gjort första dagen i skolan igen. :)

Helgen gick väldigt fort. Började med att tapetsera en fondvägg i köket i fredags. Blev himlans fint! :) Pappa var ledig och hjälpte till hela kvällen. I lördagsmorse for jag hem till Sandra och Johan som skulle gifta sig. Fick äran att göra hennes hår till bröllopet. :D
Sandras blogg finner ni här!
http://junosagan.wordpress.com/
De var så fina såå! :)

På kvällen blev det fest med ett gäng härliga tjejer! Intog Schlagergolvet på Harrys som ett gäng vildar och hade riktigt kul! Var lagom sliten igår och laddade väl mest inför skolan idag.

Nehepp, det var en liten uppdatering. Ska ta mig en dusch här o sen äre sova som gäller.

Hade gott! :)

Call your girlfriend.
I veckan som gått har jag varit lite snuvig, hängt med vänner, druckit vin på BK, ;) träffat mammsen o lite sånt.. Imorrn är det fredag och sista dagen på sportlovet. Ser dock fram emot en kul helg som går i festens tecken.


Nu bryter en efter en ihop på BigBrother. Det är ganska spännande om man ser det ur ett beteendevetenskapligt perspektiv. 

Nu ska jag fortsätta mysa i soffan. :)

Hade fint!  

 


What goes around comes around.Fredag och SPORTLOV EN VECKA! Det var inte igår jag hade det. Vad ska jag nu hitta på, i en hel vecka? Hehe, ingen fara. Har en massa grejer jag ska pyssla med, folk jag ska hänga med. I like! :D

Är förresten kattvakt till lilla Asta, som är Erica o Henkes kisse. Hon har installerat sig bra och charmat Billy så han är nog lite småkär. Springer efter henne och kvittrar sådär förälskat. :) Hon låter honom hållas ett tag, sen blir hon trött på honom, tro jag de! :)

Nu ligger vi i soffan alla fyra. Jag, Billy, Svante osså lilla Asta. Blev en lugn fredag hos mig. Ska sätta på en film nu tänkte jag och sen blire la att sova.

Just dä, har glömt nämna det men jag har skaffat en Iphone 4!!
Har alltid retat folk som blivit mer eller mindre kära i sina "iphones" tidigare men nu förstår jag hur det känns. Den kan ju göra allt! (Nästan..)
I´m such a nerd.... ;)

Nää, film o mys nu!

Hej hopp!

"Alla dagarna på dagarna"

HEJ.

Asså, jag ORKAR INTE skriva om alla dagar, varje dag.
Bara så ni vet. :)

Håll till godo, det kommer...
Men det kommer nog ta lite tid. Vill ju liksom skriva om annat med ju.

Så, nu har jag fått det sagt.


Annars då?

Jo tack, det e fint. Klarade tentan till min stora förvåning så nu kan jag släppa det vilket e skönt. Träningen går framåt, har även börjat spela korpfotboll i ett mixlag. Det är en turnering som universitetet annordnar. Svin kul men apjobbigt. Har ju inte rört en boll på flera år och det känns kan jag säga. Hur som, det är härligt med lagsport igen, har saknat det. :D

Nå mer då? Jo, sitter hårmodell en gång i veckan för en kille som ska göra gesällprovet i vår. Är långhårsmodell så inget färgande eller klippande utan bara uppsättning. Ganska skönt att bli pillad i håret sådär med jämna mellanrum. :)

Ja de var väl allt för denna gång.
Pirrar gör det med, har jag sagt det? :)

Jo det gör det och det känns fint... ^^


Natti!