Dagens.

Roligt det där med ilska..
Det känns jävligt nyttigt och hälsosamt kan jag säga.
Inte för att någon gör mig illa nu, utan det är all skit jag har burit inom mig som kommer upp till ytan. Skönt är det, och jag tar ut det på gymmet. Love it.. ;)

Det är som "de" säger- man kan inte sopa allt under mattan. Skiten måste fram.
Jag tar hand om det på mitt sätt. Funkar utmärkt.

Imorgon blire att träffa Susanne en sväng efter jobbet. Ska få till en frisörtid i veckan med är det tänkt. Empaahn på torsdag och gymmet med Malle nån dag med. Veckan kommer gå fort med andra ord. :)





Pssst.. Vill ni veta en sak? Han är den finaste jag vet... ♥

Dax för sängen nu.. Avslutar inlägget med denna..
Så vacker... :)





Sov gott!

1:a Advent

Yes, höstbajset e över och nu kan man räkna ner till Jul. Eller ja, över och över är det väl inte men det är ju nu det riktiga "myset" börjar. Det e skönt. :)



Har haft en myshelg i Kisa med älskling. Jag och Danne var hemma hos pappa i fredags och käkade lite. Brorsan o Fia var där med och det var himlans trevligt. Kom inte därifrån förren vid ett nångång och det var halt på vägen ner till klevsfall vill jag lova. Kom fram till ett iskallt hus så det var bara att börja elda och sen krypa ner.

Igår var vi ute och gick, sen handlade vi en massa gott som vi lagade till sen på kvällen. Sen blev det film och mys i soffan. ^^ Vaknade skapligt utvilad idag och kände att denna helgen var välbehövlig. Skönt att komma bort till lugnet ibland och bara vara.

I veckan som kommer blire träning, träffa Susanne, Erica och kanske lite julklappsshopping. Hoppas på ett besök hos frissan med för nu är det värre än Shakira, och det är inte snyggt. Lååååångt är det med, får se om jag klipper det lite kanske, eller inte... :)

Nee nu blire julmust och el clasico! Gooo Barca! (och Zlatan!)

Hade gott!

PS: Trött på att ge bort traditionella julklappar? Kolla in
här! :)

Känner ni Reine?

Han e vit, glittrar och har horn. Bor i mitt vardagsrum, hänger mest i fönstret där han står och tittar efter sina kompisar, men de kommer aldrig. HAHA!
Han är en billig liten ren från Åhléns och jag gillarn skarpt.


Han ska bo här tills "tjugondá Knut". Sen kommer hans familj och hämtar honom.
Ska skämma bort honom ordentligt så han vill komma förbi nästa år igen. :)

Fredag imorrn, så sköööööööönt!!! :)

Sen äre miiiiiiishelg! ♥


Let it all go..

Sitter hemma o myser till Lykke Li- Possibility.. Underbar..
Har haft en mysig kväll hos Anna. Petra, Tessan och hennes lille William var där med. Satt och babblade på sådär som vi tjejer gör, kikade på Bonde och åt lite gott. :)

Toppentjejer de där..
Jag är rik på fina vänner.. Lycklig lottad. :)
De växer som bekant inte på träd.

Har under mina 25 år stött på alla möjliga människor. En del har jag bevarat och sett till att ha kvar i mitt liv. Vissa andra har bara flytit iväg, somliga snabbare än andra.
Det finns tom vissa jag önskar att jag aldrig behövt träffa. Jag har blivit sviken, förrådd och sårad. Det hör väl som bekant till livet antar jag. Genom det har jag iaf lärt mig vad vänskap är och hur mycket den betyder.

Ni e fina hela högen! ♥

Nu e klockan lite över elva så jag ska ta och krypa ner i min säng och sova.
Får lite sovmorgon imorgon tom vilket jag ser fram emot. Mörkret kör slut på mig. Får drömma mig bort till fjällen och Kreta. Då känns det lite bättre.. ^^

Sov så gott, dröm söta drömmar!





Supermassive black hole!

Ingen ny låt eller så men damn! ;)
Finns det nån som inte blir galet pepp av denna?







Gjort mitt för idag, känns sjukt skönt.
I´m back on track. :)



Tjaråh! :)












Whatever dyy (på Dannes begäran..) Moget, jag vet! :D

Monday´s done.

Skönt, längtar till helgen då jag och han den där fina lämnar stan lite.
Första advent med, SOM jag har längtat! :) Julmuppen no 1 somsagt.

Ikväll har det bara tränats och sen fick jag sjuuuka cravings efter fetaost. Så in på hemköp och sedan hem för att göra lite fetasallad. Nu sitter jag här i soffan, mätt och nöjd med älskling bredvid. ^^

Blir att krypa ner snart, e trötter i ögat.

Sleep tight!


Mysmongon är vi allihopa... ;)


En snabbis! ;)

Ett tips innan Nautilus, -> Bluebox!
Kul hemsida med massa coola grejer. Bra så här inför jul om idéerna sinar. ^^

Off to cardio!

Heppåre!

Fredagsmyyyyyys med brudarna! :)

Filmerna igår var sååååå bra! SE DEM säger jag bara.
Gillar ju hela vampyrgrejen med så filmerna är helt i min smak. :) En annan gammal goding för er som älskar vampyrer är ju "En vampyrs bekännelse". Grym film..

Just dä! Vann förövrigt en cd med filmmusiken på mitt stolsnummer på bion! ^^
Gillar denna... Piano is the shit....




Somnade runt tre i natt och försov mig skapligt i morse. Men men, det vare värt. :) Ikväll blir det fredagsmys med Malin och Maléne. Ska bli nice! :)

Ska slänga in mig i duschen, ta en macka o sen bege mig bort till Malin.


Ha bra kväll allihopa!




Twilightzone...

Ok, lite nördig headline men wtf.. :)

Hänt sen vredeutbrottet då?

Hängde med Empaahn och Mela igår. Kikade på Bonde söker fru och käkade här hemma. Himlans mysiiiiit! :) Jobbat idag och fart runt med Danne efteråt.
Fixat spegel till hans hall bland annat. Tror det blir super! Nu är han iväg på sin thaiboxning och jag ska hoppa i lite kläder och möta upp Malin och de andra tjejerna utanför SF. Ska på twilight premiären ikväll nämligen. Båda filmerna visas ju så det blir seeeent. Men vad gör det när det e fredag imorgon? :)



Nää kläder vareja! Återkommer med recension.


Heppåre!!

Ett "#%¤& statement!!!

Jag är förbannad. Jävligt förbannad.
Har så mycke skit i mig som bubblar så ni anar inte.

Människor som av någon anledning, till vilket j-vla pris som helst måste göra ner andra för att själva få "lysa" lite är ett BIG NO NO!!! Vad hände med empati? Hallååå??
Eller varför inte "rent folkvett"? Stor brist på det hos vissa människor.. Helt klart.

Har du issues, ta tag i dina problem istället för att dra ner andra i din egen skit.
Ta ansvar!!! Jag tar ansvar över mitt och gödslar det inte över andra.
Skulle inte stå ut med mig själv då. Gör man det är man ute på hal is.
Tillslut brister den under dina fötter och då sjunker du ensam.
Stackars bortgjorda människa....

Ska slå lite på en boxningssäck. Sen släpper jag det.
Står över allt det här.


HEPPÅRE!




Whoop whoop! ;)

Wee! Kommer ihåg när jag o tjejerna var i globen och kollade Justin Timberlake.
Fan så bra det var! Minns när Timberland knallade ut på scenen, då spårade vi helt och stod o skrek som fjortisar! Haha!

Han har btw släppt en ny single, and I LÖÖÖÖÖV... ;)



"When the cats come out, the bats come out to playy Yeahh" ;)




Gårdagen var rätt soft, fyllde på min tomma kyl och frys med diverse matvaror och på kvällen åkte jag och Danne ut till hans päron i Mantorp på lite fika. ^^

Denna måndag har gått i huvudvärkens tecken. Gav upp vid tjugo över två.
När jag väl satt mig på bussen dunkade huvudet så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Åkte hem och däckade i sängen direkt. Vaknade tå timmar senare och mådde som tur var bättre, galet seg bara. Får hoppas morgondagen blir bättre. Ska bege mig till gymmet är det tänkt men det återstår att se hur kroppen mår. Har börjat snora o ha mig med. Skitbra. :)

På onsdag ska jag mysa med Empaahn, hon e så bra den tjejen. Känner du henne kan du skatta dig lycklig. Eller så är det med alla mina vänner. Jag har de bästa, helt klart! ♥ 

På torsdag blir det Vampyrhäng på SF bio. "New moon" (Twilight) har premiär och först visas den första filmen och sen den. Blir seeeent men det är det värt. Är ju nattuggla ändå så. ;) Vi är ett helt gäng brudar som ska gå, kommer bli kuvl! :)

Nepp, nu ska jag pyssla med annat en stund innan sängen kallar.

Natti natt!


Feelin bettah! :)

Vaknade imorse utan huvudvärk! Så himlans skönt. Gårdagen var riktigt seg så det e skönt att det är bättre. Var på bio igår. 2012 var helt ok faktiskt. Massa coola effekter och sådär. Dock lite väl förutsägbar men men. Klart värd att se iaf.
Mötte upp lite folk på Sangria efteråt där vi satt och snackade skit ett tag.

Idag är det ju somsagt söndag igen. Roligt värre.. :) Solen skiner iaf lite och det är ju alltid nått. Ska iväg om en stund och fixa lite grejer, sen blire nog Mantorp lite senare. :)

Ska fixa iordning mej lite nu så det blir ett kort inlägg.

Hade gott sålänge!


Innan bion igår..


PS: På teven visar de reprisen av "körslaget". Förstår inte varför det visas över huvudtaget. Sämre programidé får man leta efter..


Fjortonde november

Lördag är det och klockan har slagit sexton och femtiofem. Det är redan bäcksvart ute och jag tycker väl inte längre att det är så konstigt att man är trött jämt. Solen är ju liksom aldrig framme!?

Kom precis hem från Danne. Åkte hem dit sent igår efter att en stooor vattenläcka härjat på gatan där jag bor. Varken kranar eller toa fungerade och fick besked av tekniska verken att det inte skulle fungera förren idag. Har nu kollat allt och det fungerar som det ska. Man är verkligen sjukt beroende av vatten sådär, men man tänker ju inte på det. Vi är bortskämda i detta land, det är ett som är säkert.

Har sjukt ont i armen och huvudet. Kände mig febrig imorse när jag vaknade men nu är det bättre iaf. Ska sova lite nu innan Danne kommer. Det vankas bio, "2012" ska vi se. Katastroffilm på hög nivå, I like. :)

Sen blire nog hem för min del. Danne skulle kanske möta upp en kompis på stan men jag får helt enkelt se hur jag känner mig. Att man kan bli så ynklig av en liten spruta? Aja, då fungerar ju vaccinet iaf eftersom kroppen börjar skapa antikroppar emot det. Får trösta mig med det.

Ska väl ta och krypa ner i sängen nu innan det är dax att ta tag i kvällen.

Hoppas ni får en fin lördag eller ja, lördagkväll säger man väl nu? :)

Puss o hej!

Muskeldödare vareja.

Nu är det gjort.
Fick ett infall och vaccinerade mig ikväll mot "svininfluensan". Efter kanske 3 min så började det sticka i fingrarna och handen domnade bort. Nu känns det som om jag fått världens muskeldödare på armen och värre lär det bli.
Men men, som den fotbollstjej man är/var så har man ju fått endel smällar.
Det här blir en baggis.
(Får se hur kaxig jag är imorgon bitti...)  ;)

Igår efter jobbet blev det bowling. Jag, Danne, Gabbe, Susanna, Thomas och Alex var det som intog cosmic med mer eller mindre bra resultat. :) Jag kommer alltid på "efter ett tag" hur jag ska göra men det brukar vara för sent för att kunna rädda det hela. ^^
Efter det var vi hungriga och hela skaran begav sig till Steve´s. Efter stängning traskade jag och Danne hem till mig... ♥

Han är fiin, den där........ ;)


Nu då?
Jo, fredagsmys står på schemat. Tror det blir lugnt i soffan med tanke på armen. Jaja, det är en baggis sa jag ju! :) Imorgon blire bio med han den där fina människan och på söndag äre Empaahn-tajm. ^^

Nu äre dusch, på med den rosa morgonrocken och sen äre myyyyys!

Take care!






It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again

:) 

I got my angel...

Remember those walls I built
Well, baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make up a sound

I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now ♥

Miii... ;)


Lovely Weekend!

Kom hem igår efter en helgalen helg i Karlstad med Johanna och Malin.
Åkte direkt efter jobbet i fredags. Blev en lugn kväll med Jojjos tacopaj, lite vin, film och en massa tjejsnack! :)
Lördagen spenderades först på stan, sen blev det att åka hem, äta pizza och börja förfesta. Utgången bidde till Bluemoonbar där vi festade hela natten! Riktigt bra ställe kan jag säga! :)
Rullade hem efter stängningsdax och somnade runt fem tror jag.

Gårdagen var inte riktigt lika rolig. Tågresan hem var från och till lite ångestladdad med tanke på bakfyllan som härjade i magen och huvudet. Plus att vi åkte baklänges hela vägen och att lysrören flimmrade... Huuu... :S

När vi kom hem trotsade jag huvudvärken och tog med mig Danne och åkte hem till Erica o Henke. Där bjöds det på mat och bus med bebis och vovve. :) Blev en helkväll där vilket var nice, som alltid.. :)

Har varit rätt seg idag med kan jag lova, märks att man inte är 20 längre... Gud..
Aja, det var iaf värt det! :)

Tack tjejer för en toppenhelg!! Ni e bäst!! ♥

Osså lite bilder dårå! ;)










Nu ska jag myyyysa!

Hade gott!!




Första snön! :D

Stora flingor började dala ner från himlen efter lunch idag. Trots den bitande kylan så blev jag varm inombords. Julmuppen i mig väcktes till liv och tankar på glögg och lussebullar började bubbla. ^^

Efter jobbet mötte jag upp Tessan och hennes lille William (SÅ SÖÖT!) på Lindhs café. Fikade och pratade bebisar, kärlek och allt sånt där som brukar ploppa upp. :) Wille var så snäll och sov hela tiden.
Efter det bar det av hemåt i kylan. Bonde söker fru gick som vanligt kl åtta. Nu är det Efterlyst och jag säger det igen.. Vilka j-vla nötter det finns!!! Att man vågar gå utanför dörrn är ju underligt egentligen när man tänker efter.. Kanske skulle börja på den dära thaiboxningen ändå? Hmm.. Tåls att tänkas på..

Får bli ett kort inlägg här, ska mysa upp i soffan igen innan sängen..


Sov gott!


Jag och Empaahn på Gran Canaria. Var ju inte längesen man befann sig i värmen. Får tänka tillbaka på det när man huttrandes står och väntar på bussen på morgnarna! :)




Musiken


Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag







Dagens "spotify" - Carolina Wallin Pérez. Hon tolkar Kent, där bland annat "utan dina andetag" och "Pärlor" är HELT fantastiska. Hittade inte den förstnämna på Youtube men här har ni "Pärlor"...



Nu ska hon sova.

Natti.