Heppåre!


Har inte bloggat så himlans mycke den senaste tiden. Har väl tagit semester här ifrån med lite. :)

Ikväll bär det av till Kreta med en väldans massa folk! Vi ska fira min mamma som fyller 50 år.
Det är.. Mamma (såklart) Kjella, Maja och Danne, Frida och David plus deras två barn, Lasse och Fia osså jag och min Daniel. :)

Kommer bli en kalaskul vecka!!

Nepp, ska ringa Danne nu. Vi ska ner på stan o göra lite ärenden och sen äre dax att packa resväskan för ikväll drar vi! B-)
Solnedgång på Kreta... ^^

Hon var GRYM!!!


Var i göteborg i fredags med Susanna... Det här kikade vi på. ;)
Tog lite bilder med men har inte fått över dem på datorn än.

Ett måste nästa gång hon kommer tillbaka!
Haha.. Här bölade jag... Blödigast i stan kanske? XD

Nepp, nu ska jag in te stan o träffa fröken Borg. Alldeles förlänge sen så vi har lite girltalk att ta igen tror jag. ^^
Me like!


Hörs dåå!


PS: Kreta på torsdag... Nice eller what? :D

Hon har SEMESTER!! :)Ett tag sedan jag skrev. Har haft lite annat för mig.. ;)

Det får bli lite bilder. :)
De första är från när jag besökte Jojjo i Karlstad.
Hade en kanonmysig helg med mycket sol, god mat och framförallt finfint sällskap! :)Hade lite "picknick" en kväll med älsklingen.. ;)


Har jobbat min sista dag på Infocare nu på ett bra tag. Ska ju sadla om till hösten och bli en flitig student. Känns helbra men jag har nog inte riktigt fattat det än. :) Är iaf taggad till tusen på att plugga!

Ja vad har hänt mer? Har varit iväg och badat med Emelie och hennes mor, vart på lite fest hos bror och Fia, besökt Mamma och Kjella i Kisa, grillat hos Dannes syrra mm..

Imorgon blir det Kajakpaddling i st. Annas skärgård med Danne. Blir en heldag och solen ska tydligen vara framme så det blir säkert kanon!

Ja det var det hela för denna gången tror jag. ^^

Hade finfint! :)

22.21Har idag mastat en segelbåt. Inte varje dag man gör det och gick väl rätt bra om jag får säjat själv. :) Hjälpte Ulrika och Daniel med det och efteråt bjöd de på mat på fyra årstider.
En toppenkväll helt enkelt! Ser fram emot att följa med dem och segla i sommar. :D

Igår var jag o Danne i Berg och spelade minigolf. Jag vann!!
Känns bra eftersom han slog mig (igen) i badminton härom veckan. ^^
Ska försöka tagga ner min vinnarskalle lite. Skulle nog kunna ha bra mycket roligare då.
Trots att jag säkert kan roa andra med mina ryck när det inte går som jag vill. XDHar en go helg framför mig. Drar till Karstad och till världens bästa Jojjo! Får se vad vi hittar på, men vädret ska ju va kalas så det blir säkert att hänga en del utomhus. :)
Ska bli sköööönt!

Ja det var väl de. Lasse spelar på stångebrofältet ikväll. Hade velat vart där men det är samtidigt bra att hålla lite i pengarna nu innan semestern.


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen...

Det du gjorde med mig........
Exotiskt...


Känns som om man bor på varmare breddgrader än vad Sverige vanligtvis ligger på. :)
Hur som... B-) Klagar icke, bara konstaterar läget.

Helgen har spenderats ute som ni förstår. :)
I fredags grillade vi hemma hos brorsan och Fia. Eller rättare sagt, i Fias föräldrars hus. Himlans gott och trevligt. Kunde sitta ute och babbla lääänge. Det är nått jag gillar med sommaren. :)

I lördags for jag o badade med familjen Hullfors i Sturefors. Vi var inte ensamna om man säger så. :)
På kvällen bjöd jag och Danne min far på mat. Bidde en tacopaj osså sallad till det. Gött vare! Kollade film med och efter att pappa åkt hem så gick jag o Danne ut för att kolla läget på stan. Blev inte så långvariga då vi gick ut sent, men ändå skönt att slippa den varma lägenheten för en stund. :)

Idag har vi varit och badat i Sandvik. Gaaaaalet skönt! Dit får vi åka fler gånger. Slår Berg faktiskt iom att det alltid är så sjukt mycket folk där. Stekte på rejält i ett par timmar så nu sitter man här och känner sig som en signalkräfta. :)

Jobb imorrn då.. Två veckor kvar sen är det slut för denna gången. Börjar min semester v 29 och sen efter den så startar skolan. Spännande! :)

Nee nu ska jag sova och drömma mig bort till Kreta. Inte långt kvar nu tills vi åker.
Jag behöver det, mer än någonsin.


Haaaade! B-)