!!!!


Don’t make me bring you back to the start..
You can run but you won’t come far..
Don’t let me show you how weak you are,
Hurts like bullets between these walls..
Hahahaha!


Asså jag fick för mig att jag var 28... Så störd.

Men så är jag ju sjuk med så får skylla på febern. ^^

Världens sötaste Susanna var här nyss o lämnade ett krya på dej- påskägg med en massa gott i. Det var tom vinst på trisslotten!Nu ska jag kurera mig med godis o film. Nya Harry Potter blir det som jag av nån anledning inte sett än..
Hoppas ni mår fint o att ni njuter av solen. Jag ska njuta ihjäl mig när jag e frisk. Då blir det att lapa sol! :)

Hejsvejs!

27 år och två dagar..

Ett steg närmre 30.. Tiden går fort. Känns som om det var högst tre år sedan jag tog studenten. Vad har jag gjort med mitt liv so far? Rent spontant skulle jag säga "tagit körkort". För ibland kan det faktiskt kännas som om det är det enda jag kan komma på av "värde" som jag gjort.

När jag tänker efter så är det ju inte riktigt så. Jag har under åren som gått utvecklats massor som person, vuxit upp och hittat mig själv. Har en bit kvar på den fronten men jag är på god väg. Jag har rest och sett nya saker, jag har jobbat på olika ställen och på så sätt testat mig fram. Jag har träffat en mängd människor som spelat en större eller mindre roll i mitt liv.
Men INGEN har varit helt obetydlig för mig.

Tänker mycker på relationer. Framförallt på den typ av relation där det svajjat för mig, alltså kärleksrelationer. Boys, gutter och karlar tom.. ;) Jag tror verkligen att varje relation jag haft har format mig och gett mig oerhört mycket. Även om kärleken tagit slut på en mängd olika vis. Vissa har visat mig vad jag vill ha mer av och andra har väglett mig till att se vad som absolut inte är rätt för mig. Såg ett så bra citat förut som jag tänkte dela med mig av...

"Someday someone will walk into your life and make you realize why it never worked out with anyone else..."

Inte helt oklokt kan jag tycka. För jag tror att det stämmer.. ;)

Nu ska jag kika på veckans Efterlyst sen blir det kudden. Imorgon ska Susanna fira mig lite granna, det ser jag fram emot. Min pepp-fia.. ^^

Hade gott!

Ett glas vitt, tända ljus och mysbrallor...
:)