Ta mej till medelhavet!!

Sitter o lyssnar på "spanish eyes" med Madonna.. En gammal goding skulle man väl kunna säga. Vill just nu befinna mig på sydligare breddgrader för jag blir snart kroniskt deprimerad av detta land jag bor i.

Jag skulle vilja åka på en hederlig charter. En riktig svensson-semester helt enkelt, där man blir runtforslad som boskap. På planet, trängs med grannen på en miniyta som blir extra påtaglig då "mat" serveras. Av planet, stå och vänta på bagaget en evighet för att sen upptäcka att man står vid fel band. Hitta reseledare som pekar mot bussen som ska ta dig till hotellet. Åk ca 30 min, lyssna på rekomendationer från reseledaren om att inte dricka kranvatten. Bli avis på alla som blir avsläppta innan dig som bor på mycket finare hotell. Gå av bussen, in i lobbyn. Upp mot rummet, släng väskorna på sängen (varför gör man det?) undersök att ac:n fungerar som du betalt extra för, gå ut på balkongen, andas in den varma luften och känn att "det här e livet". Efter lite chips och cola går man och lägger sig för att kunna gå upp tidigt, köpa frukost, (för den ingick ju inte på hotellet.) Ha lite ångest första dagarna för att du e så fisblek, vilket medför att du solar halft ihjäl dig och blir grisskär och flagnar bort allt lagom tills man landat på arlanda igen.
Du solar, badar, äter, handlar fula souvenirer och glömmer allt vad Sverige heter.
Charter har helt enkelt sin charm och det får iaf mig att slappna av... B-)

Om jag inte kommer iväg i höst så är det illa. Då blir det ljusterapi för hela slanten.



O här kommer låten, som får mig att drömma mig bort...


Jag säger då dä...



Asså denna.... Gud man blir bara så glad! :)

"It´s such a perfect day"


Rosé-tisdag

Storan blir det ikväll med tjejorna!
Både en och två var det längesen jag träffade så det ska bli mys! ^^

Dax att pudra näsi och traska uppåt då.

Ha en skööön kväll, cause I will.. ;)



"Cherry cherry boom boom..."

Strawberry Swing :)

Har en ny godisbit i örat... Strawberry Swing med Coldplay..
Nu vet ni de! :)



Har idag trotsat regnet och vart iväg med Malin, Elin o Ulrika te Söderköping för att äta glass i stora lass! (Vilket vi oxå gjorde). Hade i vilket fall som helst trevligt trots regnet och jag var väl hemma strax efter åtta nångång.

Imorrn ska jag upp med tuppen, trots semester. :) Ska till Cissi på hårteknikerna och fixa håret. Shakira-varning är det nu. Har inte vart där sen innan Valborg så nu äre dax! Sen ska jag möta upp Empaan på stan o på kvällen blire bio med Nea plus barn. Ska se nya Harry Potter och äta godis. ^^

Ja det var väl de.. En liten uppdatering helt enkelt.

Just de, kan ju nämna att utgången i lördags blev lyckad! Jag, Anneli och Borg hamnade efter en massa vin hos mej på Harrys i vanlig ordning där vi röjde på dansgolvet, i vanlig ordning. :D Haha!
Tack tjejer, ni e verkligen superduper!

Nu ska jag snart hoppa isäng så jag kommer iväg te Cissi i morgon bitti!

Hade godast!

Girls night out part II

Vinglasen e framme, snart kommer brudarna och sen är det semester!



Som Håvard skulle sagt.. Tonight I´m gonna get drumk.... ;)

See ya!

The truth, as I tell it...

And the hardest part
was letting go, not taking part.
Was the hardest part...

And the strangest thing
was waiting for that bell to ring.
It was the strangest start...

I could feel it go down..
Bittersweet, I could taste in my mouth..
Silver lining the cloud..
Oh and I......
I wish that I could work it out...








Har nu semester och det är sååå skönt.
Ska ligga på bryggan i Kisa och läsa bok. Ska göra en hel del annat med såklart, men tänker ta dagarna som de kommer, spendera dem med de bästa människorna som finns. Min familj och mina vänner.

Har precis kommit hem från lambohov. Har haft myskväll med Erica och Henrik. Har busat vovve och bebis, ätit gott o snackat skit. :) Blev bjuden på baileys oxå, mumma! Tack för en toppenkväll hörrni.. Ni är verkligen kanon! :)

Imorrn ska jag sova läääänge. Sen blir det lite pyssel hemma inför kvällen. Ska ut o svira med Malin. ;) Det ser jag verkligen fram emot, fira att semestern börjat!

Nu ska jag krypa ner här...
Det är sommar.... ;)

22.20

Du hoppas, du känner, du längtar, du bygger broar som rasar, byggs sedan upp lite smått, blir stillastående. öde.
Du minns, du är är rädd, vill inte men samtidigt så vill du. Det är ju värt det...
Vill glömma det som varit, sudda ut det helt.
Aldrig mera så. Har aldrig hänt.

Bomull ska det vara.

Du önskar, du vill snabbspola. Du leker, du skrattar.. Men någonting fattas.
Det kommer, men kan knappt vänta.
Vill ha, vill känna.. Vill tycka om.

Jag behöver någon som behöver mig.

"Från den kärlekskranka idioten.."

Orkar inte med mig själv idag.



Nu ska jag rycka upp mig.

Tjo.

NEVER EVER AGAIN.

Peace.

I still love fridays...

Har precis börjat bli människa igen efter en liten afterwork.. Befann mig på stora torget kl fyra med Malin o Maléne. Hej o hå vad vi var på det där rosévinet... O ja, jag blev lite tjohej... Haha! :)

Nu är det soffan som gäller, är ju endå fredag och man e allt lite sliten efter veckan som gått. Ska bli skönt att sova ut i morrn ordentligt...

Måste på allvar fixa iordning min rygg, som jag förmodligen sträckt.. Inge skönt alls... Ska kolla på gymmet imorrn om de kan ordna det. Finns ju massör där bland annat..

Nepp, ego-time nu..  E ju fredag.. :)

Tusen tack brudar, nästa gång tar vi en helkväll! ;)

Ett inlägg jag önskar att jag själv skrivit.

http://daddys.blogg.se/2009/july/utkast-mitt-forra.html

Grymt bra kan jag säga... Läs!!


Istället för rosédrickande ikväll blev det sovi i soffi. :) Regnet fick oss att ändra oss angående kvällen så vi tar det imorrn istället. Somnade ganska snabbt i min soffa o har väl precis vaknat till nu, o klockan är kvart i nio... Gissa vem som kommer vara pigg som en mört sen när det är dax att sova? :)

Ska ta en dusch nu o bli lite människa tänkte jag.. Kanske skriver mera sen!
Oavsett, så läs inlägget över! :)

Hade gott!

lately...

Har inte skrivit nått på ett par dagar..

Har iaf haft en kanonhelg me utgång med tjejerna! Blev vattenpipa på ballen, norska med div. främlingar och en hel del häng på dansgolvet med blåmärken på köpet. :) Hade galet kul iaf, tack tjejer!! Ni e bäst! ♥

Jobbat annars i vanlig anda, börjar dock räkna ner till semestern nu vilket e sjukt skönt.

Annars då?

Rosévin i morrn efter jobbet med donnorna Mallan o Maléne. 
Har pirr i magen oxå... iiii... ;)

Nee, enough said...

Helloo bed!  :D

 


Girls night out! ;)

Ikväll slår vi klackarna i taket, alldeles för längesen nu så det ska bli sweeet! :)

Har precis vart o handlat lite och håller nu på att vädra ur min lägenhet. Den är sååå varm och min fläkt har ju kommit på vift och lyser med sin frånvaro fortfarande.
Hur som helst...

Dax att börja fixa lite nu..

Ses i dimman! ;)


Mallan! :)

Har haft en toppenkväll med Malin. Efter jobbet satte vi oss på Stora torget och pimplade kall rosé. Fint var det. ;) Fick för oss att köpa med oss ytterliggare vin och bege oss ner till ån men efter en noga avvägning så kom vi på att det inte vore så klokt eftersom vi börjar tidigt imorrn. :) Istället sprang vi runt o kollade kläder, lite lagom lulliga.. Haha! Fick tag i ett par skor som jag blev så nöjd över! Ett par svarta lite nättare sandaler med metalldetaljer på rämmarna. Sweet... ;)

Avslutade kvällen hos Mallan med lite häng på balkongen i kvällssolen. Hon hade lovat mej en massage oxå så det blev det! Hon är superduktig och precis utbildad så henne kan jag tipsa om! :)
Har ont i ryggen efter förra helgen hos Nea då det blev lite mycket av det mesta... (se studsmatta). Känns som om det bara blir värre och värre men jag tror massagen hjälpte en hel del.

Imorrn blir det jobba, ev luncha med de andra nere vid hjulsbrobadet om vädret tillåter och efter jobbet drar jag och Ulrika till Söderköping och Smultronstället.
Blir toppen! :)

Nu ska jag vädra ur lägenheten/bastun jag bor i, sen ska jag sova!

Galet pepp på helg är jag förövrigt! :D

Hade bäst!