Det är så logiskt.. :)

Myskväll i ekholmen står på schemat. Ett dopp i jacuzzin blire nog med. Inte alltför ofta man utnyttjar den nu för tiden. Fredag imorrn och fest. Ska verkligen bli superkul! Känner inte så mång amen det brukar ju lösa sig. Alltid kul att träffa nytt folk med. Har min "utstyrsel" klar och och det känns rätt bra. Kommer säkert tappa mina huggtänder under kvällens gång dock men får väl skylla på att de är mjölktänder iså fall.. ;)



HEJ! :)

Ok, det där första skrev jag för ett par timmar sen. ;)
Blev ändrade planer. Åkte hem till Erica och Henrik och myste i soffan framför cancergalan. Blir verkligen rörd av alla öden man fick följa där kvinnor drabbats av denna hemska sjukdom. Cancer är nått jag kan vara ganska rädd för.. Eller ja, inget jag tänker på dagligen kanske men jag följer t ex
vimmelmammans blogg och man får verkligen perspektiv på livet. Ens egna "bekymmer" bleknar om man jämför med vad dessa människor och deras anhöriga får gå igenom.
Min farmor gick bort i cancer när jag var 14 år om jag minns rätt. Kommer mest ihåg att allt gick väldigt fort och att hon gick bort på min födelsedag, 11 april. Kan fortfarande undra hur tillvaron hade sett ut om hon fortfarande varit i livet. Saknar henne nått så grymt ibland.
Vet att jag en sommar, inte så lång tid innan hon blev sjuk fick en sån oro i magen. Kommer ihåg att vi satt på verandan ute i sommarstugan och jag sa nått i stil med att jag inte ville att hon skulle dö. Precis som om jag ville ha en försäkran om att hon alltid skulle finnas.
Vad svarar en farmor då? Självklart log hon och tittade på mig med sina stora bruna ögon och sa att "nej, det kommer jag inte göra förstår du lille vän".. Sen kom cancern och byggde bo i hennes mage och resten vet ni ju...

Det är viktigt att man lever här och nu. Lätt att säga och svårt att följa tyvärr. Om så bara för en sekund, stanna upp och ta ett djupt andetag och känn in allt. För det är NU livet är och det är egentligen det ända man vet.

Berätta för människor att du tycker om dem, hur mycket de betyder för dig. Att du värdesätter er vänskap. Älskar du någon, låt personen veta det. Ibland är det kanske viktigare att få saker och ting sagt än vad personen svarar tillbaka? Oavsett så behöver man inte ångra att man höll inne med något som förhoppningsvis fått en annan människa glad och lycklig.

Ska krypa ner nu, ska ju upp tidigt imorrn och sen äre ju fest hela natten lång! :)

Avslutar mitt inlägg med en gammal goding.
Hörde en intervju med Lasse Winnerbäck på P3 där han berättade om att han under sin uppväxt lyssnade en hel del på bl.a Guns N´Roses. "Patience" var då det vackraste han hade hört och jag kan vara beredd att hålla med. ;)



Sov så gott och dröm sött..

You live, you learn.. You love, you burn.. You win, you lose.. Becoming you...

Hade en supermysig kväll med Fia igår. Åt thai och myste i soffan hela kvällen. :)
Kan inte fatta att det redan är onsdag. Vart tar dagarna vägen?

Sitter i Ekholmen nu och vaktar katt. Pappa är iväg och jobbar i England ett par dagar nämligen. Hon är lite pluttig nu kissen när hon är ensam. Det förstår jag. Måste kännas jättetomt. Om nu inte gammelkatten strosar runt här ibland om dagarna ändå? Vem vet... ^^

Får massa "längta till" känslor nu när jag sitter hemma på övervåningen.
Längtar t ex till Jul. NAHÄÄ!? Tänker ni säkert som känner mig. Jag är väl den största julmuppen ever antar jag. Blir lycklig av att det redan finns julskinka i frysdiskarna liksom. ;)
Hur som helst. Drar ju till fjälls i år igen. Ska bli så nice!


(Jag äger denna backe!)  XD Haha!

Ska kika i frysen och se om pappsen har någe gott man kan laga till, sen blir Bonde söker fru. Gissar på att Roger går ut lika hårt ikväll som förra veckan. Haha!
Gulligt är det i varje fall, programmet alltså... ^^

Hade gott!

Taken by trees..

Taken by trees, spotifaja denna tjej. Urmysig musik, lite speciell kanske men "speciell" e ju bra. Ska inte vara som alla andra jämt. Det är tråkigt.. "To lose someone" diggar jag.. Filmad i Pakistan.






Har haft en urmysig helg. Först kalasfredag med bowling och restaurang o sen klevsfall. Kom hem nu ikväll efter ett besök i Tornby. Inhandlade silverschampo från Lóreal som jag testade och det funkade super! Har tidigare haft ett för blonda hår, detta var för vitt/grått, alltså starkare eller hur man ska säga. Behövde inte ha det i alls länge och nu är alla gula toner i håret borta. ^^ Blir lätt så med blekt hår, att färgen blir lite dassig efter ett tag och jag vill ju ha den där kalla tonen i håret.

Fixat och klart. :)

Fick världens skallebank nu på kvällskvisten förövrigt, lite migränstuk på det hela tror jag eftersom jag sluddrade i telefonen och kände mig allmänt frånvarande och konstig. Lite obehagligt men tog en ipren så nu har det släppt lite. Uschan... :(

Ny vecka imorgon då.
Ska hem till Ulrika imorgon och kolla in deras nya lägenhet samt se vad jag kan hitta på till deras hall, ska måla tavlor till dem nämligen! ;) På tisdag blire afrodans på gymmet och sen mys med Fia. I övrigt rullar det nog på med jobb och träning. Ser fram emot ferre på fredag. Då äre klackarna i taket! :)
Kan bli nått på lördag med men håller det öppet än så länge då jag inte vet bakis-läget på lördagen än.. ^^

Jaa, det var väl det hela, ska snart krypa ner här... Väntar bara på ett telefonsamtal först.. ^^

Sov gott allihopaaaaaa!


I suck at bowling

Bowling är inte min grej. Helt klart. :) Men kuuuuul vare!
Kom inte sist iaf vilket kändes skönt.

Efter det, Hamlet och plankstek. Mysigt och gott! :)

Nu ska jag snart möta upp Malin på stan och gå en sväng innan det bär av te Kisa och Klevsfall. Längtar efter den öppna spisen och den skööööna soffan... ;)



Mallan o jag på storan i somras! ♥

Heppåre!

Pssst.. JAG SKA TE KRETA!!! :D

You bring me alive...

Fort det går.. Dagarna.
Helgen stundar runt hörnet ännu en gång och jag som hade sån söndagsångest! ^^
Ska nog sluta mä dä!

Har gjort allt det vanliga idag, bara så ni vet. :)

JUST DÄ!!! (På tal om blåbär)

Ska på Halloweenfest nästa fredag! Jag som verkligen ÄLSKAR Halloween ska gå in fört som fasen och klä ut mig till vampyr. ;)


(Tänderna är photoshopade, NAHÄÄ!?)


Ska inhandla diverse accesoarer till det hela så det blir nog bra hoppas vi. :)
Ser fram emot det hela som attans! :)

Jag är förövrigt en sån där nörd som brukar samla ett gäng kompisar, köper massa godis och kollar på gamla skräckfilmer. Det hör liksom till.. ;) Har tom bakat kaffebröd och bjudit på... Grön eller blodröd sockerkaka.. :)
Kommer ihåg ett år då jag hängde med Konradsson och Qvisten. Vi åt grön pasta med avhuggna fingrar. Fingrarna var korvar med mandelflarn på (som naglar).. Uäää! :P På det hela hade vi sen skvätt ketchup som blod.
Var rätt gott. :)

Just alla helgona afton tycker jag annars är mysigt. Vi brukar åka upp till minneslunden i Lilla Aska där min Farmor, Farfar och Mormor ligger. Det är så vackert med alla tända ljus och det känns som om man har dem extra nära just då. Saknar dem något oerhört. ♥








Avslutar med denna, gillarn skarpt... Älskade orginalet när den kom.

You bring me alive...


Nu sova sova säng säng säng... ^^


Natti!

Ny vecka!

Har haft en urmysig helg! Lugnt och skönt med fint sällskap och vovve. ^^
Tacokväll i lördags med en massa folk och Effi stod såklart i centrum. Såg ut som om hon trivdes iaf och hon charmade alla! (Inte så svårt visserligen för en så gullig liten tjejja!)


Effis favvoställe! :)


Härligt väder nere vid stångån!

Helgen gick trots allt innehåll väldigt fort och nu sitter jag här igen. Ja, i soffan alltså och glor på tävä. :)
Träningen gick bra förövrigt, skriver inte så mycket om det, känns som onödigt vetande.
- Idag har jag tränat. Jaha? :)

Hur som helst, kikar på Grannfejden nu på Tv3.
En sak som har slagit mig är att när jag var liten så trodde jag alltid att alla vuxna hade rätt och visste vad som var rätt och fel. FEL FEL FEEEL!!!! Herreguuuud så illa folk kan bete sig. Som 5 åringar..
Är det ett tecken på att man själv är vuxen kanske?
Skulle trot.

Kvällen lär annars bli lugn, har tänt min oljelampa så det luktar gott i hela lägenheten. Det är det fina med hösten, allt mys som bara blir.. :)

På tal om mys så ska jag nog luta mej tillbaka här o fortsätta med just det. :)


Trollungen herself! :)


Heppåre!!







Fredagsmys ♥

Fredagen kom tillslut.

Det har varit en omvälvande vecka. Dels för att en kollega ligger på sjukhuset allvarligt skadad och igår var vi tvugna att avliva "gammelkatten" Excalibur som skulle fyllt 17 år imorgon. :( Han blev helt enkelt blind igår natt, förmodligen pga en tumör eller en blödning i hjärnan.
Åkte upp med honom till valla igår där han fick somna in..

Känns sorgligt samtidigt som det i det här fallet rörde sig om en väldigt gammal katt som levt ett långt härligt liv. Han led inte och hade inte ont. Det är ens egna egoism som vill hålla honom kvar i livet men vad får en blind katt ut av tillvaron? Nej, det hade varit grymt att välja annat i det läget som han var i.

R.I.P Excalibur



1992-2009



Nu befinner jag mej hos Henrik och Erica. De har tagit med sig sin trollunge till småland och jag myser här med lilla Effi. Var ute och gick för en stund sen i regnet... Jädra väder, o snö ska det bli med...
Aja, ser fram emot en mysig helg iaf. Imorrn blir det tacokväll, de e inte fy skam. ;)

Nu ska jag se vad den lilla murveln gör, sen äre idol!!


Berätta alltid hur mycket människor betyder för dig, livet kan ändras på ett ögonblick och då är det försent...

Får stå för denna veckan...

Ha en skön kväll!!


klockan tjugotrenollsju



Mysmongo i soffan här.. Somnade framför "Bonde söker fru". Bra där Åsa...
Gulligt program det där. ^^

Imorgon är det torsdag. Dagen består av jobb (nahää!?) och träning.
I helgen ska jag vara hundvakt till lilla Effi. Erica o Henke ska ner till de småländska skogarna och hälsa på svärföräldrarna. Ska bli skönt att mysa vovve!! :)




Effi i egen hög person slappandes i mitt knä. Lilla bebisen...  ^^



Nu ska jag borsta tänderna o sen blire sängen.


Goodnight and don´t let the bedbugs bite! :)





Du, min vän i livet...



En favorit från Lasses nya "Tänk om jag ångrar mig och sedan ångrar mig igen".
Han har ändrat lite på sitt sound men är absolut lika bra som tidigare!
En mysig höstskiva skulle jag säga..

Hela skivan är bra, spotifya ner den eller liknande.. ;)



Tisdagen är gjord, thank god. Tisdagar och jag är inte sams. Faen det e lustigt..
Tog med mig mor min till gymmet iaf. Tror jag är beroende av treadmillen..
Kan stå där i evigheter känns det som och svetten nästan sprutar men det är så JÄVLA skönt!!! :D

Innan träningen var jag förbi mammsen på drottninggatan. Fick syn på tavlan jag målade för en herrans massa år sedan.. Måste ta tag i det igen, målandet...
Det om nått är bra för själen.

Jag ger alltid bort mina "verk" till nära och kära men borde kanske måla lite och hänga upp här? Eller ställa ut?
Dessa är i olja men tycker mest om att teckna i blyerts och kol...
Alldeles förlängesedan. Ta tag it, det ska ja! :D




Min första... En blå tant med stoooora läppar.. ;)




My second... Pink Lady... Tyvärr sitter hon bakom glas så ni får ha överseende med reflexen från blixten.
2004 gjordes dem så nu äre somsagt dax.

Vill testa nya saker, utvecklas.. Har bara målat äpplen och ansikten i olja. :) Kanske skulle ge sig på landskap och sånt med? Leka med färger och mönster?
Aja, ut o köpa nya grejer. Så får det bli. :)



Nu ska jag fixa lite mat till min mage och nått till matlådan imorrn.



Avslutar inlägget med ett citat från Lasses "Fribiljett mot himlen"..

-"Somna inte osams med dig själv"..

Gillart! :)




Heppåre!










Tjaaaaa påre!

Längesen man skrev nu...

Har nästan vart hemma en vecka och håller verkligen på att frysa häcken av mig. Fyschalingen säger jag bara på ren östgötska! Klarar det inte, hade tom långkallingar på jobbet idag och DÅ är det kallt.

Men men....

Har iaf haft en TOPPEN VECKA med Empaahn!!! Tack gumman, du förgyllde min vecka! ♥ Vädret kunde nog inte varit bättre, mellan 25-30 grader varje dag och knappt några moln. De höll sig fint över bergen de dagar man kunde skymta dem.

Har mest bara solat, badat och haft det riktigt skönt. Festade till det rejält en kväll och hade himla kul men tanken med vår resa var just SEMESTER, komma bort lite och bara ha det lugnt och skönt. Inge vidare att ligga bakis en vecka mao. Så det skippade vi. ;)

Kommer fler bilder på face senare men här är ett litet smakprov!










Ska krypa upp i soffan under filten tänkte jag, hösten är verkligen här nu.
Kommer dock leva på denna resa hela vintern sen så det gör inte särskilt mycke. ;)

Hade gott!