IGEN!!

Nu e den förbannade klockan snart natt.. IGEN!

Vad är grejen med att sitta uppe o glo liksom? Är ju inte direkt så att man missar nått... Nae, sängen blir det nu, i värmen.. pust...

Har haft en toppenmåndag iaf o imorrn blir det Susanne-häng efter jobbet. Blir nog att sola våra näsor vid nått vattenhål eller så antar jag.. ;)

Sov gott!

Hot hot hot!!!

Vilken helg det varit... Tropisk hetta som nådde sin peak idag med över 30 grader! Har haft en kanonhelg med mina nära och kära. Igår firade vi Tessan med att åka ut till en sjö strax utanför Vikingstad. Jag, Jossan, Petra, Tessan osså Jennie o hennes lille Tage. :) Hade urmysigt och solen brände på ganska bra under dagen.

På kvällen åkte jag hem till Nea för lite grillkväll. Det blev en himlans lyckad kväll med supergo mat, en hel del vin, studsmatta osså lite helium. ;) Det är sjukt att nått kan vara så kul som att andas helium. Haha! :)
Var inte hemma förren halv två och stupade i säng nästan direkt.

Idag har jag legat i sängen o myst o sen vart iväg o solat med Empaan på kvällskvisten. Var både i Berg och i Hjulsbro. Avrundade kvällen på en brygga med varsin kebab, eller "keybab" som vi säger.. ;) Sommarkvällar är verkligen underbara...

Ska snart krypa till kojs, har nästan lite solfrossa känner jag, men det är härligt... Hör ju sommarn till.. ;)

Sov så gott alla lintottar!

Nattis-tankar

Skönt men samtidigt frustrerande..
Otålig är jag, behöver det nu.. Den trygga famnen att somna i...
Så är det, bara att inse det..

O ja, jag skriver i gåtor för jag har inte klurat ut svaret än..
Vet vad jag behöver nu iaf och det är det viktigaste..

Ska nu lägga mitt trötta huvud på kudden och vakna pigg som en liten solstråle imorgon. Alldeles för lite sömn på sista tiden.. Inte för att jag inte kan sova utan mest för att det inte blir av helt enkelt.. Går inte o lägger mej utan pysslar med annat. Knas är det.. Är och har alltid varit en nattuggla. Kommer säkert vara det tills jag trillar av pinn...

Nae, kudden var det ja... Ska upp skapligt imorrn o fira Tessan.. ^^
På kvällen blir det grill hos Nea och lite vin som jag inhandlat idag. Ska bli sjukt gott.. :)

Kudden ja... Somsagt...
Önskar du var här...




The fear is not my fault...

The King of Pop is dead..

Fick chocken imorse när jag hörde nyheten om att Michael Jackson dött i natt.
Han var vår tids Elvis och jag tror inte att man kan förstå hur stor han verkligen var. Han var min idol när jag var liten och jag minns hur jag övade i vardagsrummet på att göra moonwalks. :) Försökte alltid dansa som honom när vi hade disco eller roliga timmen i skolan. Det var tider de.. :)

Tyvärr har det ju varit mycket mystik kring honom. Mycket spekulationer och anklagelser, den ena värre än den andra. Vet inte vad jag ska tro om allting om jag ska vara ärlig..
Tycker att det känns konstigt att han är borta. Det är overkligt på något sätt...
Tror visserligen att han har det bättre nu än vad han hade det här..
Känns sorgligt..

Oavsett så var han störst, ingen av dagens artister kommer i närheten av honom och det kan ingen ta i från honom..

Bjuder på en av mina favoriter...



R.I.P

I´ve got something to tell you...

Har inte lyckats få över bilderna från midsommar än, sorry...
Är nått jäkla program jag måste installera på datorn som jag sen ska synka med mobilen på nå sätt... Tycker verkligen att det är skittråkigt att läsa instruktionsmanualer och tror att jag alltid kan allting själv. Yeah right....
Blir att bläddra i den sen...

Idag fick jag min lön. Och vad gör man då? Jo, man knallar ner på stan med Tessan efter jobbet och shoppar... ^^ Det blev två "vanliga" t-shirts, en långärmad t-shirt (älskarn), ett par slitna ljusa jeans, (en aning baggy), gladiatorsandalar och sen ett armband från SNÖ. Fick inspiration av Susanne som hade ett likadant. Det är ett i svart läder med en silverplatta på. Love it! Just fan, hittade flipflops oxå för 49,50kr. Mina gamla har jag tappat bort.. ;)
Nu är jag redo för resten av sommaren med andra ord. Ett par glajjer måste jag iofs ha... Aja, det tar vi imorrn.. ;)
Njöt av varsin kycklingsallad på Coffe House´s uteservering efter det. Mömmsan!

Hänt mer sen sist då?
Haft lite bloggtorka efter midsommar...
Har tränat, umgåtts med vänner o sådär barre...

Imorrn blir det att göra lite ärenden på stan efter jobbet o sen ska jag köra skiten ur mig på gymmet hade jag tänkt. :) På lördag ska jag först hem till Tessan och fira henne då hon fyller 25 och på kvällen ska det grillas hos Nea.
Söndagen ska spenderas i solen med Empan, kanske i Berg eller nått i den stilen.. ;)

Var förresten ledig i måndags och var i Berg då med Henrik, Erica o lilla Edith.
Åt lunch på kanalkrogen och efter en stund i solen blev det minigolf. Gick lika dåligt som vanligt.. Men det e klart, banorna är ju alltid lite gropiga eller så lutar dem så det e ju inte mitt fel.. ;)

Nu ska jag göra mig själv en tjänst och krypa ner i sängen här...

Natti natti..

Det är så logiskt, alla fattar utom du...

att jag tänker på dej precis just nu...

Godnatt.. :)

Vet inte riktigt hur det känns..

Idag har det varit en väldigt konstig dag. Tung. Inte på grund av för hårt festande under midsommar utan för att en ung linköpingskille blev mördad i natt på Öland. Knivhuggen till döds i ett bråk. Jag kände honom inte personligen men känner andra som gjorde det. Kan inte beskriva hur mycket jag önskar att sånna här saker aldrig skulle behöva hända. Man frågar sig gång på gång vad det är för fel på samhället egentligen. Att det ska va så förbannat jävla svårt att bete sig som folk? Man blir ju helt jävla mörkrädd...

Mina tankar finns just nu hos hans anhöriga. Kan inte föreställa mig hur de har det. Usch... :´( Tänk att åka iväg och fira midsommar med bästa kompisarna och behöva åka hem utan en av dem? Kan inte hålla tårarna borta när jag skriver det här.. Såna här saker händer ju hela tiden men det blir så påtagligt när det händer så nära inpå. Det blir så verkligt på nått sätt. Man kan inte längre blunda för hur det faktiskt är och hur mycket skit som egentligen händer. Det är en sån jävla waste.. :(

Återigen, säg det du vill ha sagt till vänner, familj och de som betyder något för dig.. Man vet aldrig vad som händer i nästa ögonblick. Så som samhället ser ut idag så finns det ju tydligen inga garantier alls...

Har annars haft en fin midsommar.. Men det skriver jag om nån annan dag för nu känner jag mig ledsen och ska sova istället.

Daniel, vila i frid...
Tänker på er som drabbats av detta fruktansvärda....



Nobody said it was easy...

Blev inte vad jag tänkt, men sååå bra endå! :)

Har shoppat me Susanne nu efter jobbet.
Var runt i hela stan tror jag o letade kläder. Jag hittade inget till midsommar men dock lite annat! :) En jeansjacka och en jeansskjorta från Gina osså en t-shirt från BikBok med texten "Scandinavians do it better". ;)



 


På midsommar fåre bli ett par nya jeansleggings jag inhandlat tidigare osså en "tubtopstunika". Den har några år på nacken men e himla sommrig o fin.

Hade tänkt träna idag men skippar det. Har haft ont i huvvet hela dagen o känner mig lite dan i halsen så jag avvaktar tills imorrn. Dumt o riskera nått, speciellt nu när man har några dagars extra ledighet framför sig.. :)

Ska laga lite mat nu o sen glutta på teve. Blir tidig sänggång.

Hade gott!

Cause it´s beautiful...

And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am 

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your alive

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am 

I just want you to know who I am...

Goo Goo Dolls- Iris..





Har varit hos Sandra o Johan ikväll o ätit goo mat o kollat på film. De har köpt en jättefin lägenhet i valla. Kan ju säga det att de hade det superfint och jag blev himla imponerad av deras tapeter. Speciellt de i sovrummet som kan bringa en hel del inspiration.. ;)

SItter nu här i soffan och känner mej på tjocken. (Nej det är jag inte!) Men efter all fläskfilé ikväll så har min mage ändrat form.. Haha.. Ser rätt kul ut.. :) Kul att man kan ha roligt åt sig själv. Slår dock inte brorsans mage på julafton. Den var spetsig efter julbordet!! :)

Nae kanske dax att krypa ner.. Klockan börjar dra sig mot sent som vanligt..
Imorrn blire shopping me Susanne o sen träning efter de. Ska bli niiice...

Sov gott o dröm fina drömmar..

Goodie :)

Den lilla rosa är nu min. Så skönt att slänga den andra åt fanders! :) Nyss hemkommen från en fika på stan med Susanne. Blev en kycklingsallad på Coffe House.. Mumma! Ska ta en tur på stan på tisdag hon och jag o leta kläder till midsommar. Har höga tankar om denna midsommar. Tror det blir hur bra som helst, oavsett väderlek.. :)

Har annars besökt gymmet idag efter en välförtjänt sovmorgon.
Kvällen kommer nu att gå i slapphetens tecken. Blir nog lite film o ev. lite popcorn. Ska leka lite med mobilen med så jag lär mig alla nya grejer. :) Haha! Fjortis man e...

Don´t need this, but I want it!

Tired of the chase..
Tired of the thoughts..
I really don´t care anymore.... Or..?
Damn...


Ny mobil imorrn, ska bli jädrans nice! :)



Min "gamla" har fått aids och stänger av sig när den själv vill, vägrar skicka sms ibland och är allmänt jobbig. Ut med det gamla och in med det nya helt enkelt. Sockersöt i kulören och med 5 migapixelkamera MED BLIXT för en gångs skull. Skönt att slippa dra med sig kameran varje gång, (som jag endå alltid glömmer...)

Nu vankas det film, Gothika får det bli osså chips.

Ha en skön kväll, cause I will...

Hey!

Pysselfia...

Sitter hemma framför teven... Talang rullar på fyran och jag vet inte vem jag tycker ska vinna... Alla e grymt bra. :) Tänkte pyssla lite nu, måla naglar, smörja min torra hy och ev färga mina ögonfransar. Alltid bra inför sommaren då de tenderar att blekas lite.. (Ja, man får va lite ytlig så länge man mår bra av det och har ett djup där under..)

Lyssnar på Friday I´m in love med the Cure på Spotify... Blir så sjukt glad av den! :) Regnet kan ösa ner bäst det vill, det når mig inte här inne i min mysiga lilla lya. Ljusen är tända och det doftar kokos från oljebrännaren. Friday I´m in Love somsagt.. ;)

Nu e talang slut, Trollkar´n vann, vad han nu heter.. Aja, bra som fasen var han! Diggar dock killen som kunde knyta sin sko enbart genom att vifta med foten. Varför var inte han med i finalen? Det måste ju vara nästintill omöjligt!?

Nae, pyssel vare ja... Sen ska jag krypa ner i sängen o kika film, njuta av helgen som precis börjat.. :)

Ta hand om er!

It makes me wanna dance... ;)

Heard it on the radio... 



Jojjo gick hem nyss, har ätit thai o kikat på "Snowroller". Skrattat oss trötta åt Stig. H Ohlsson, Göte och Hedlund.. :)
Dagen har rullat på i en rasande fart. Var på jobbet sju imorse och sen har det gått i ett. Ska bli skönt med fredag imorrn och helg!
Ser jag fram emot.. ;)


 


Highlights

Började dagen med att försova mig. Bra där.
Annars har dagen flutit på bra. Tränade efter jobbet och sen for jag hem till Empaaahn för att göra slingor i hennes hår. Smällde även i oss vitlöksbaguetter.. Mumma.. :)

Imorrn ska jag hänga med Jojjo efter jobbet. Hon far hem till Sthlm på fredag igen. Kommer sakna henne men vi ses ju igen till midsommar, då blire fart på´t vill jag lova! :)

Ska hoppa isäng nu, ska börja lite extra tidigt imorrn tänkte jag för vi är en man kort på jobbet.

Sov så gott och dröm sött!

I know I will... ;)


Jojjo!! :)

Har haft en toppendag denna tisdag! :)
Johanna är hemma för några dagar och kom och hämtade upp mig efter jobbet. Åkte ut till Tornby o shoppade lite för skattepengarna som kom idag. ;) Blev ett par leggings, en lång svart t-shirt osså ett par svarta pumps med öppen tå.. Sketasöta! ;) Åkte sen till Nori och köpte sushi... Gaaalet gott, även om jag inte ens vet vad hälften av det jag äter är för nått.



Har annars bara myst i soffan o babblat en massa i vanlig ordning. Garvade friskt åt Paris Hiltons nya dokusåpa där hon ska hitta en ny bästis.. :) Haha!

Midsommar är förövrigt bokat nu. Blir att dra med Jojjo ut till Sturefors på fest. Blir nog en heldag med silltallrik på dagen o sen grilla på kvällen. Kommer bli toppen! :)



Nu ska jag pyssla lite här hemma innan det e dax att sova..

Sometimes It´s just to late..
So just stay away..


It makes me happy! :)

Grillfest säger jag bara... Fan så skönt att det är sommar! ;)


C",)

Skööönt... Helt slut efter jobb och träning..
Har sushi i magen och mår oförskämt bra. :) Inväntar en film som börjar kl 21.. Cold Creek Manor.. Tror den kan va bra.. Verkar vara nån thriller.. Huu... ;)

Imorrn kommer Jojjo hem!! Ska ta en myskväll hos mig o bara vaaaa.... ^^ Hon ska förresten bli värmlänning. Hennes karl är klar med sin polisutbildning och jobbar nu i Karlstad där han är ifrån ursprungligen. Jojjo kommer flytta dit och fortsätta sin utbildning där. Är så glad för hennes skull! :) Osså blir de ju sambos me.. Mysipysi.. :) Blir toppen det dära!

Nu börjar "Momas boys" på trean... Herreguuud säger jag bara.. Men det är lite underhållande. :) Får bli det o sen moovie... ;)

Ha en skön kväll allihooooopa!


Ane Brun.



Just my kind of sundaymusic...

Nuv godis! :)

Det stavas.. FIASKO!

Syftar på fotbollen igår och tänker inte skriva nått om det.
Punkt.


Hade en riktig grabbkväll igår med David, Micke, Johan o Thomas. När vi muttrat klart över fiaskot så bestämde vi oss för att spela sällskapsspel för att lätta upp stämningen. Det var nått spel där man skulle beskriva ord för varann i lag. Det var längesen jag garvade så mycket kan jag säga! :) Spelade till långt in på natten och hade riktigt skoj. Avrundade det hela med ett besök på Max med Thomas o David, sen blev de sängen.

Har nu tränat och sitter bänkad framför tennisen.. Hoppas på att den går bättre. Ser rätt hyffsat ut endå så jag tror allt han kan ta´t. :)

Nehepp, lite mat på det här med kanske..
Skriver nog mer sen, hade fiiiint! :)

Fotbollskväll

Ska strax iväg o möta upp David för att sen bege oss hem till några kompisar till honom för att se Sverige slå Danmark i foozball. :) Japp, tror stenhårt på vinst. Zlatan- Danmark 3-1?

Dagen har hittills bestått av en slapp förmiddag och en hård eftermiddag på gymmet. Har hunnit handla lite där i mellan oxå. Himla händelserik lördag med andra ord. ;)

Nae dax att bege sig.. Blev en kortis... :)

Heja Sverige!!



Kan inte sova...



And you give yourself away.....

Or will I?

Seeent är det. Klockan visar en minut över ett.

Denna dag blev inte som jag tänkt riktigt. Vaknade med århundradets huvudvärk och med en nacke som kunde vart stelopererad. Usch... :( Fanns inget annat än att vara hemma och kyrera sig. Gick halvbra.. Gav upp vid tre och förflyttade mig från sängen till soffan. Där satt jag och stönade av smärta ett tag. Tröttnade och började tillslut att göra iordning mig för jag hade en date med Susanne.

Halv åtta möttes vi upp och då kände jag mig mycket piggare. Gick ner till Gula Huset där vi käkade och drack vin. Blev efterätt med i form av en "glass marängo" som det så fräsigt hette. :) Rullade sen ner till mig där vi satt i soffan och babblade resten av kvällen. Hade mycket att snacka om eftersom vi inte setts på flera år, men det var himla skoj! :)

Nu blir det sängen för min del... Sova bort den sista huvudvärken tills imorrn för då äre gymmet som gäller. Fokus kondition, mage och armar får det bli. På kvällen blir det att kika fotboll med ett gäng kompisar, det ser jag fram emot!

Nahepp, sängen vare ju... :)

Sov så gott!

In the end, I will always be there...

Sitter här, nyduschad med håret i knut mitt på huvvet à la style "Lilla My". Har varit på gymmet och det gick bra. Nu sitter jag bänkad framför teven.. Kollar på grannfeden.. ALLTSÅ vilka nötter det finns.. Denna vecka i samhället Ramlösa där de bråkar om vem som ska klippa en häck. Bra där.. ;)

Igår träffade jag Tina, fick med henne till Stånkan utan några större protester.. ;) Fetaostburgaren där asså... Mmmm.... En lite annorlunda grej som hände var att jag för första ggn i mitt liv fick uppleve en jordbävning.
Satt i köket med Tina och helt plötsligt började golvet att vibrera och mullra.. Lät som om ett tåg for förbi.. Vi satt där som två frågetecken och ganska snart ringde hennes telefon. Hennes familj bor i Kisa och där hade det tydligen varit ännu kraftigare.. Coolt... B-) Det är visserligen inte så coolt när hus börjar rasa och så, men den risken är ju inte så stor på våra breddgrader som tur är.

Imorrn efter jobbet ska jag träffa Susanne, oxå en tjejja jag inte pratat med på flera år, så vi har mycket att ta igen. Blir nog över en fika på stan skulle jag tro. ;) Sprang på varandra på Sliver förra helgen! :)

Helgen e annars lite oförutsägbar fortfarande.. Vill ju se fotbollen på lördag iaf så det blir väl att flirta in sig hos nåra andra som oxå ska se den. Får därefter se vad som sker somsagt. Skönt att ta dagarna som de kommer för en gångs skull.

Nu ska jag slappa i min soffa i vanlig ordning. Det är jag värd.. ;)

Hade gott!

Tina-time! :)

Ikväll blir det häng med Tina!!! Har inte träffat na på år o dar så det ser jag fram emot.  Ska försöka lura med henne till Stånkan..
(Stångebros gatukök för er utsocknes). Tror inte det blir så svårt.. ;)

Gårdagen var helt ok, trots att det var tråk-tisdag. Svängde förbi gymmet och det blev kondition och sen fokus på magen och armarna. Känns idag kan jag säga.. ;) Påt igen imorrn, ska bli skönt!

På tal om "imorgon".. Skulle haft sommarfest med jobbet men vädergudarna ville annat. Skulle ju varit utomhus och grillat o sådär men det ska tydligen bli svinkallt och regn så festen skjuts upp. Några ska tydligen på afterwork istället men det tror jag att jag struntar i.. Var ju nyss på en.. ;)

Ska ta o byta kläder här, sen blire stan (och förhoppningsvis Stånkan) med Tiiinaaa!

Hade underbart!

Summer 2009



Första officiella sommardagen enligt kalendern, även om sommaren såklart tjuvstartat. Tog mig en välförtjänt sovmorgon i morse efter helgen. Efter jobbet blev det mat hos Nea, sill och färskpotatis. Det smakade grymt bra och jag fick ännu mer sommar i själen. :) Efter maten gick vi bort o kikade på fotboll. Satt och njöt av solen och utsikten. ;)

Har precis kommit hem och sitter nu och tittar på "misstänkt" på fyran. Det handlar om psykvården och vilka följder det får när sjuka människor inte får hjälp. De tar upp fall som mordet här i Linköping för några dagar sedan. Blir nästan mörkrädd när man hör hur många det är av de som begått dessa brott som faktiskt sökt hjälp innan utan att ha fått det....
Usch....

Imorgon blir det jobb och sen ska jag träna häcken av mig på gymmet. Ska tydligen regna så då har man verkligen skäl till att vara inne o svettas. :)

Ska ta o busa lite med mina katter nu, de kör rally i lägenheten nämligen...
De är små tokar de där två.. ;)