Satellite Heart


Tjaaa!

Asså i lördags.. GUUU VA KUL VI HADE! :)

Kvällen började hos mig med ett homeparty. Efter en hel del beställningar och en massa fnitter så fortsatte vi att förfesta och sedan avrundades kvällen på ågatan. Det var en riktigt lyckad kväll och jag hoppas vi kan göra om det hela om inte allför lång tid. ^^


Nu sitter jag här och ska ta tag i kvällens tentaplugg så det får bli ett kort inlägg. Förutom lite ajaj i halsen och nån form av nackspärr så känns det som om jag har medvind nu. Ska på ytterliggare en arbetsintervju på tisdag. Det är i en butik på Ikanohuset. ^^ Hoppas hoppas!

Ha en fin kväll!

C ya around! ;)


Nu är det banne mig VÅR!!Det riktigt spritter i kroppen på mäh! :D Tjohoo!
Haha nae vars, men nästan. Sjukt så mycket "lite sol" kan göra för välmåendet. :)

Har precis kommit hem från en arb. intervju på Vero Moda. Tyvärr var tjänsterna som fanns för på många timmar och eftersom jag är i skolan varje dag så funkar det inte. Typiskt! :( Har jag tur så kanske det går att lösa på annat sätt, men det får vi se.. ;)

Ska annars på arb. intervju på ett försäkringsbolag på torsdag. Håller tummar och tår för det med! Det som är skönt är att det inte står helt still utan det finns allt jobb därute. ^^

Nu ska jag hem och vakta katt en sväng hos min far som är i England på jobb. Sen blire plugg. Eller ja, blir nog att plugga där helt enkelt.

Imorrn äre onsdag och mitt i veckan, räknar ner till lördag för då äre fest!
Hompeparty på det med så det ska bli riktigt kul!

Ja det var väl allt för denna gången, ska kila ut till bilen nu så jag slipper p-böter.

Hade gott!!What a day!


Ja den här dagen blev inte riktigt som jag tänkt. Gick upp olagligt tidigt som vanligt och möttes av nått jag börjat tränga bort.. Jo, SNÖ. Gick runt och gormade här hemma ett tag innan jag begav mig ut i den vita staden och ner till station. Allt väl så lång. Ja, förutom snön då..

Somnar som en stock på tåget men blir väckt innan Rimforsa av tågvärden som meddelar att det blir buss resten av resan då det var nån "el-grej" som inte funkade. Ok. Sitter där ett tag och väntar på bussen som inte kommer, det beställs en taxi istället men icke. Det fanns helt enkelt ingen ledig chaufför så det var bara att åka hem med samma tåg igen. Lite snopet.. Bidde ingen skola idag för "felet" fick de inte ordning på i tid. Jahapp så kan det va.

Idag har jag istället tvättat, städat och handlat lite. Ikväll kommer Empaahn hit och vi ska ta igen lite då vi inte setts på ett tag. Ska bli himlans kul o myysigt. Har massa skoj att berätta förna! ;) Hehe.. Ujuj...

Hur som... 

Ska ta o fixa lite mat här, tycker att jag de senaste dagarna varit hungrig hela tiden.. Kan det va att jag tränar innan skolan på morgnarna kanske? Eftersom jag inte har nått emot mat direkt så är det ganska angenämt.. ;) 
Nacken min har dock fått sig en törn. Testade "gymsticks" i veckan och tror det har med det att göra. Är sjukt öm och det känns nästan som nackspärr fast ja, inte åt sidan utan mer rätt fram... Typ? Ahja, går över tills jag gifter mig antar jag.. ^^

Nu ska jag laga mat somsagt, sen äre fredagsmyys!

Heppåre! 

Vacker... 

 


I want to live where soul meets body...


Två yttepytte- dagar kvar i skolan. (Ja, asså korta då) Sedan är det helg! Whawawiiwaaah! :D
På fredag ska jag träffa Empaahn. Har en massa att prata om då vi inte setts på ett tag. Ska bli superkul o jag längtar efter na! :)

På lördag ska jag hänga med familjen Hullfors och söndagen är dedikerad till träning och plugg. Nästa vecka ska jag på arbetsintervju på Vero Moda. *hoppas hoppas* Jag behöver verkligen ett extrajobb så nu håller vi tummar och tår. :) Förutom plugg så blir det även ett besök hos frissan på torsdag. Det är grymt välbehövligt kan jag säga! Ser helt enkelt förtäskig ut i håret. Det e bra för då är jag fin te helgen då brudarna i klassen kommer hit. Det blir homeparty med utgång på ågatan och sen sleepover! Kommer bli galet kul! :)


Ugglan Helge...

Näpp, nu ska jag kika vidare på Efterlyst sen blir det bums i säng.


Önskar du var här..
;)

Joråsåatte.... Haha!

Heppåre!


;)

Din jäkel...

Leave my mind så jag får sova lite.... ^^

....

Natti ♥

It´s sad..


Det är synd att du tydligen inte vet bättre, att du säljer dig billigt och nöjer dig med det som är tillgängligt. Trots att det är över mellan oss sedan länge så är det självklart att jag bryr mig och vill ditt bästa ändå och jag känner dig så pass väl att jag vet att du far illa av det du gör nu.

Jag hoppas att du tänker till lite, förstör inte för dig själv. Det blir bättre med tiden men sluta fly. Du skapar bara nya problem vilket inte leder någonstans. Det lär snarare bli värre.

Jag vet inte om du läser det här, men jag hoppas iaf att du tänker till lite och tar hand om dig. Stå upp för dig själv och stå för det du tycker och tänker. Att först säga A och sedan göra B är enligt mig inget positivt i någon aspekt.

Förstör inte dig själv, du är värd mer än så..

Och ja, jag bryr mig faktiskt. Är inte helt iskall..
Som jag skrev så vill jag ju självklart att du ska må bra och att du ska gå vidare och lyckas med allt du tar dig för och att du hittar kärleken igen.Dåligt!


Skitdålig på att blogga nu.

Energin går åt till annat förtillfället. Att pendla t ex.. Alltså gud vad trött jag är! Det värsta av allt är att jag inte förvånas längre över hur trött jag är om dagarna. Jag har vant mig. Pepp på den Åsa! :)

Ahja... Ska införa ett nytt moment och se om det kan hjälpa mig lite. Eftersom jag är i skolan 1,5 timme innan den börjar så tänkte jag utnyttja gymmet som precis öppnat. Ja, då gör jag ju nått vettigt av min tid och förhoppningsvis blir jag piggare. *hoppas hoppas*

Annars rullar livet på. Mars redan. Det är ju faktiskt en "vår-månad" och det känns ju ganska bra. Vintern är jag väldigt mätt på nu och jag drömmer redan om Winnerbäck och grillkvällar med Rosévin.. ^^

Yaya.. Nu blire sängen så jag orkar upp imorrn. Fredag är det oxå, yes! ;)

Sommar.... NU! :)