Dag 07

Min bästa vän..

När man var liten så hade man ju oftast en bästis, som man delade allt med. Numera har jag en hel drös med fina vänner som jag kallar "mina bästa". Ni vet mycket väl vilka ni är. :)

Några har jag kännt sedan jag var liten, andra har jag mött genom livets gång i t ex skolan eller på fritiden. Jag ser mina vänner som en sorts familj. De finns där i vått och torrt och jag kan inte understryka mer hur viktiga de är.

Ni har funnits där med mig när livet varit en dans på rosor, delat glädjen med mig och unnat mig det bästa. Ni har även funnits där när solen gått i moln och allt blivit nattsvart. Det är framförallt då som vänner är så ofantligt viktigt. Ni är mitt skyddsnät som jag tryggt kan falla i och ni vet att jag skulle göra detsamma för er utan att tveka.

Jag tänker ofta på hur det skulle vara om jag inte haft er.. Hur skulle jag då ha mått i vissa stunder? Det är mycket tack vare er som jag är den jag är idag och jag är evigt tacksam. :)

Ni är värda er vikt i guld! (eller kanske saffran, tror det är dyrare..) ;)

Jag finns här, alltid.. 24/7!

Love y'all♥

Night night..


Guud vad jag längtar! :)

Miii.... ;)

Dag 06

Min dag..

Än så länge har dagen bestått av att sova uuuuut. Så skönt. :)
Sen mötte jag upp Johanna och Malin på stan. De är så fina mina tjejer. Vi kikade lite i affärer och sen tog vi en fika. Nu har jag mellanlandat i soffan här hemma. Hade tänkt träna men tror det blir lite stressigt. Ska nämligen iväg ikväll på lite tjejmiddag hos Sandra.

Ja det var min dag såhär långt.. Nu ska jag andas lite innan det är dax att börja fräscha inför kvällen. :)

Hade gott!

Dag 05


Vad är kärlek?


Ok.. Deep stuff...

Jag är ju ingen "jävel" på det här med kärlek. Har gett mig på några tappra försök genom åren och har lärt mig massor om mig själv under tiden.

Ger mig ändå på ett försök till att beskriva var kärlek är för mig.
Kärlek är det absolut härligaste som finns. Om den är besvarad vill säga. Det kan samtidigt vara det värsta, men det har jag redan ägnat allt förmycket tid till här på bloggen så tänker fokusera på det fina istället. :)

Jag är en sån där som tror att bara man har kärlek i livet så löser sig allt. Haha.. Ja så är det ju inte riktigt men jag tycker ändå att det är en fin tanke.

Kärlek är bubblande mysigt och bomull i magen. Framförallt i början, men jag tror att det är viktigt att kunna hitta tillbaka till "bubblet" emellanåt. Bomull i magen är ska man dock alltid ha. Det är att känna respekt för den man är tillsammans med och acceptera personens mindre bra sidor, för sådana har alla. Det är att låta varandra utvecklas som individer men att i det, känna en trygghet i att man har varandra.

Kärlek är att kunna sätta någon annan före sig själv ibland och vilja den personens allra allra bästa. Det innebär samtidigt att man måste kunna vara brutalt ärlig mot varandra i stunder då det är svårt.

Kärlek ska inte vara för krångligt.
Helst av allt ska det vara självklart och äkta, ärligt och tryggt.

Ja ni, jag kan flumma på hur länge som helst men tror jag slutar här..
Ska ta med mig mitt "pirr" som jag har i magen och gå och lägga mig. Härligt är det.. :)

Ta hand om varandra!

Dag 04


Det här åt jag idag..


Hittills har jag ätit nötter, sallad och köttgryta.

Ja det var väl det, men somsagt kvällen är inte slut än. :)

GUD vilket kort inlägg det här blev.
Ah ja, kanske återkommer senare..

Hade fint!

Dag 03

Min föräldrar..

Min mamma heter Carina och är 50 år gammal. :) Hon jobbar med försäljning inom it-branchen och det är hon riktigt bra på. Jag ser upp till min mamma väldigt mycket för hon har ett driv som jag önskar jag själv hade. Förhoppningsvis finns det där inne i mig nånstans. Hon står även upp för sig själv och väljer det som är rätt för henne i livet och det beundrar jag. Det är starkt.

Jag har ärvt hennes vågiga hår som lockar sig ju kortare frisyr man har. Eller när det regnar. ;) Jag har även ärvt hennes längd. Tror dock hon kan vara nån cm längre än mig. Många säger att vi pratar likadant och att vi går likadant. Eller ja, på jobbet t ex så har endel svårt att höra om det är jag eller mamma som kommer och går. Vet även en granne hemma på stenhagsvägen som kommenterat det.

Hon är hästrädd, jag var hästgalen som liten, till hennes stora skräck såklart. Hon är rädd för råttor, jag tycker de är söta och har haft både hamster och ökenråttor.

Vi är med andra ord både väldigt lika men även olika och det är ju det som är så fantastisk nu när man vuxit upp. Man får med sig mycket från sina föräldrar men sedan så väljer man vad som är rätt för en själv.Min pappa heter Peter och fyller 55 i vår. Han jobbar inom Saab med undervattensfarkoster och trivs som fisken i vattnet. (höhö) ;) Han är uppväxt här i Linköping precis som mamma och de två träffades när de var unga. En av många saker jag gillar med pappa är att han har barnasinnet kvar. Tror aldrig att han kommer bli en typisk "gubbe". Kan se honom som en av farbröderna i "pensionärsjävlar". :)

Om man även ska nämna hår så har jag nog ärvt lite av hans gener för det grå anlaget. Jo det är sant, har börjat hitta enstaka grå hårstrån redan och jag är 26!! Tack farsan... :)

Jag är lik pappa på många sätt. Han är oftast väldigt lugn och det är jag med, ibland iaf. :) Vi tänker lika om mycket men är samtidigt olika.

Jag tror som jag skrev tidigare att man tar med sig egenskaper från båda sina föräldrar och blandar ihop det med ens egen syn på saker och ting och sen blir det ett "jag" av det hela. :)

Mina föräldrar har gett mig en trygg uppväxt. Har alltid tyckt om att vara "hemma" på helgerna och så och kommer ihåg att jag kunde längta till fredagsmyset med extra god mat med mamma, pappa och lillbrorsan. De har alltid stöttat mig i det jag vill göra trots mammas rädsla för hästar. :)

Kommer ihåg en sak som jag ska föra vidare till mina barn. Det var när jag började komma upp i åldern där alkohol började användas och då sa mamma och pappa- "Åsa, hur onykter du än är, så behöver du aldrig vara rädd för att komma hem". Tror inte de förstår hur trygg den meningen fick mig att känna. 

Tyvärr skildes mina föräldrar när jag precis fyllt 18. Helt plötsligt insåg man att ens föräldrar har fel och brister precis som alla människor och det var en ganska jobbig erfarenhet. De hade ju alltid varit starka tillsammans. Det var en riktigt tuff tid för alla men med tiden så repar man sig, även från sånt. 

Jag älskar min mamma och pappa något så fruktansvärt mycket och jag är så glad över att jag har just dem. Vet att jag är lyckligt lottad och det är jag evigt tacksam för. :)

Tack.. ♥Dag 02

Min första kärlek..

Ja ni... Min allra allra första kärlek var nog på lekis. Var kär i en kille som hette Kristoffer och vi pussades på toan inför nyfikna åskådare.. Usch! Haha! :)
Nej men han var himla söt men det blev inget långvarigt av det hela. :)
Gillade en annan kille med, Kim. Tyvärr klämde jag hans finger i en dörr som dessutom råkade gå i lås. Han skrek, jag skrek och sen sprang jag livrädd därifrån. Bra där.. ;) Fingret höll som tur var men tyvärr icke vår kärlek. Haha.. :)

När jag blev lite äldre (femte klass) så var det Ola som gällde. GUD vad kär jag var. Minns att jag satt hemma på rummet och lyssnade på Scorpions, ritade hjärtan och drömde mig bort. Det var allt bra härligt då på ett sätt. Oskyldigt och okomplicerat, dock obesvarat till min stora sorg. Det blev det visserligen ändrig på efter några år och jag fick honom till slut. ;) Hehe..

Hur som.... Pojkband! Har avverkat band som Backstreet Boys och Take That men framför allt Hanson! Herregud... (Vad var grejen liksom??) Ah ja...
Hade ju som de flesta, fyra väggar i mitt flickrum och varje vägg hade ett visst tema. Pojkband- och skådis tema. Hade en vägg med Hanson där Taylor var favoriten. En vägg med Backstreet Boys om jag inte minns fel och sen hade jag en vägg med ett fönster så där blev det inte så mycket. Slutligen, en vägg med BLANDAD KOMPOTT! :)
Där fanns Peter André (Herreguuud, pinsamt) Leonardo Dicaprio, plus ett X antal fler som jag inte minns, osv osv...

Hade även en period då vi skrev mycket kärleksdikter och sånt som jag satte upp vid min säng. Haha... Så galen man var. :)

Men som jag skrev tidigare.. Det var så oskyldigt när man var liten. Man skickade en lapp på lektionen med en fråga om man fick chans på personen. Sedan en ruta som skulle kryssas i för "ja" och en ruta för "nej". Kommer ihåg ett kärleksbrev jag fick av Johan i klassen. Måste varit på lågstadiet. Han hade ritat hjärtan och grejer och mitt hjärta smälte ju på stört. :)

På lågstadiet kunde man ju vara ihop med flera samtidigt oxå. Ett fenomen som jag inte lever efter idag ska väl nämnas. :) Finns en hel del killar i gamla klassen som jag inte gjort slut med heller om jag tänker efter. Så OM ni nu skulle känna er träffade så ber jag om ursäkt för att jag inte avslutade det hela snyggt. :D

Ja det var väl det, om min första kärlek... :)

Dag 01

Presentera mig själv..

Ja, jag heter ju då Åsa Viktoria Johansson och är 26 år. Uppvuxen i Linköping där jag bor fortfarande. Som liten var jag en vilde. Sprang runt och hälsade på varenda kotte jag såg- alla mammors skräck antar jag. Jag fick tom ha en sele på mig när jag satt i vagnen för jag vägrade att sitta still. :)

Minns att mamma berättade att jag en gång rymde från min dagmamma. Eller ja, rymde vet jag inte men jag skulle iaf gå och handla, så medans mamma stod och pratade med min dagmamma så traskade jag iväg med min dockvagn utan att de märkte det. Kom en bra bit och när jag nästan var framme vid mitt mål (som var Ekholmens centrum) så möttes jag av en vänlig tant och en farbror. De frågade vart jag var påväg och jag svarade att jag skulle gå och handla. De förstod ganska direkt att jag inte var där jag skulle riktigt, och såg ju vart jag kom ifrån. De började locka mig med geléhallon och när vi gått tillbaka över bron så möttes vi av min oroliga dagmamma och ännu mer oroliga mamma. :)

När jag började första klass började jag även min "fotbollskarriär". Många av mina klasskompisar började i samma lag och det var ju kanon både för oss och våra föräldrar som fick turas om att ta med fika på våra matcher. :) Flickor 83/84 Bk Kenty. :)
I började förlorade vi ju tyvärr varenda match. Kommer ihåg första seriematchen mot rödklädda Sturefors. Tror de vann med tvåsiffrigt och söta lilla Anna gjorde självmål och blev ledsen. Det var tider det. :) Men hur som, vi blev bara bättre och bättre och det dröjde inte länge förren vi slogs om serievinsten.
Ser glatt tillbaka på alla roliga cuper vi åkte iväg på. Bland annat Dana Cup i Danmark. (Är som Gothia cup ungefär). Under invigningen så hade vi gjort en hejjaramsa om hur bra vi var och vårt skrålande lockade ju självklart publik. Det tråkiga var att vi mötte lag som var.. Ja, ganska så mycke bättre än vad vi östgöttar var så vi fick ju storstryk. Tror inte vi gjorde ett mål på hela turneringen. Haha! :) Hade jäkligt kul iaf och det var coolt att se de andra lagen. Brassarna var tex grymma med bollen.

När jag blev äldre så fortsatte jag att spela i Bk Tinnis. Fick tyvärr sluta efter ett par år pga en ljumskskada.  :( Buuuuuu för det!

Just dä, har sysslat lite med ridning oxå. Hade en sköthäst i stallet där jag red. Malajka hette hon. Tyckte om henne mest för att hon var lik Black Beauty.. :) "Som vuxen" har jag ridit i ett mindre stall ute i Vreta. Saknar det ibland och är så sugen på att börja igen. Finns inget bättre att lämna all stress hemma och åka ut till stallet och lägga huvudet mot en varm mule. :)

För att gå tillbaka lite igen då....
Läste samhälls och ekonomiprogrammet på gymnasiet. Iiiiinte riktigt min grej egentligen men hade fasligt kul under de tre åren. Gick på Katedralskolan här i stan.
Efter gymnasiet har jag läst lite på komvux, jobbat och nu återigen satt mig i skolbänken. Läser en yrkeshögskoleutbildning till behandlingspedagog i Vimmerby. Pendlar varje dag och trivs som fisken i vattnet. Klagar endel över mina tidiga morgnar men annars äre kanon. :)

När jag inte pluggar så blir det mycket häng med kompisar osså gymmet. Är en periodare och har precis satt igång igen med träningen och känner mig pepp inför beach 2011. ;)

Vad kan jag mer berätta? Tror jag slutar här. Har ju massa frågor som jag ska svara på de närmsta dagarna. :)
Lite om mig


Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Kikade på Ericas blogg och blev lite sugen på detta. Det får en att reflektera över saker och ting och det gillar jag. :)

"Tejdsföredrejv"Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: glad men trött
Favoritgodis: geishachoklad :)
Är det nåt du absolut inte äter: ärtsoppa och violgodis
Kläder just nu: Leggings, skjorta
Musik just nu: ingen
Vad sa du senast: "hej gubben" (till min kisse) Haha! :)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Oh! Skulle vilja leva i USA på 1800-talet. Vilda västern vet ni.. ;)
Sommarplaner: Jobba antar jag.
Fisk eller badkruka: Hatar det, men med åldern så har jag blivit mer och mer badkruka. Ligger helst och steker eller lirar boll av någe slag.
Saft eller alkohol: Beror på veckodag. :)
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: När det precis blivit vår och snön börjar smälta och solen värmer för första gången på evigheter.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Nån form av kommunikationsanordning, en överlevnadshandbok osså nån kniv kanske?
Spelar du nåt instrument: nej, den karriären har jag lagt ner för längesedan. :)
Morgon- eller nattmänniska: Nattuggla!
Tror på liv på andra planeter: Ja, konstigt vore det väl annars? Så stort som det tycks vara..
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja.... :)
Älskar du henne/honom fortfarande: Nae, var ju på dagis ju! :)
Har du några homosexuella vänner: Japp
Tror du på mirakel: Ja, eller vet inte om det är just mirakel. Men tror att "stora grejer" kan hända när man minst anar det.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jajjemänsan
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej, det är erfarenheter som leder till något bättre
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 - 3
Bio eller promenad: Hmm... Både och? :)
Är du kittlig: Njaa.... Är dock kittlig på käken typ.. Helskumt, bara jag o brorsan som verkar vara det. :)
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Vädur
Rädd för insekter? Nae, men endel e ju lite småäckliga. :)
Äckligaste insekten: Den klassiska husspindeln (den där halvstora med grova ben) Huu.. :S
Bästa bok? Svårt... Men allt som Ajvide har skrivit e bra.
Vad vill du jobba som? Hjälpa ungdomar som hamnat snett.
Skriver du dagbok? Nej, bara blogg. :)
Har du någon tatuering eller piercing? Var nånstans? gadd: handleden, svanken, vristen. Piercingar: naveln, tragus, tungan, dermal anchor på nyckelbenet. Osså vanliga öronhål mä...
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Ganska så ordning, sålänge man inte kollar garderoben o sådär.. :)
Gungar du på stolen? Njaae..
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Njaae..
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? lite
Gillar du att sjunga? Ja, i duschen eller i bilen när jag e själv. :D
Anser du att du är stark? Både och.
Brukar du sola? Ja
Vad gör du om du får hicka? skrattar, hickar nog fulast i Sverige. :)
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? inget
Har du en besatthet? Nix pix :)

Into the Wildspännande. läskigt. härligt. pirrigt. oväntat. mysigt. coolt.:)


Så söt! :)


Älskar det här klippet!
Kika från 2:48. :D
Hennes blogg hittar ni
här!

Hehe.. "Jag trillade lite"... Störtskön!

bomull..
Fina flickor! :)


Igårkväll kom Maléne och Malin förbi på lite tjejhäng.
Kikade inte så mycket på Let´s dance utan satt mest och babblade om allt mellan himmel och jord. Bland annat om pinsamma minnen från tonåren. Haha! :)

Fiiina tjejer det där. :)


Idag har jag förresten inhandlat en "Furminator". Den är nästan så frän som den låter. Det är en speciellt borste som tar bort underhåret på katter och hundar. Det där "ulliga" som så lätt blir tovor. När jag var färdig med Svante och Billy så hade de fått ett syskon till. Så mycket ull försvann! :) De gillade det med och jag får förhoppningsvis inte lika mycket katthår i soffan eller tovor att reda ut. ;)

 

 

 


Snipp snapp snut, så var julen slut.


Julen är utwhensadd (utrensad på östgötska).

Ut med det gamla och in med det nya, mitt motto numera.. :)
Hur som... Blev en ny ljuslykta som dinglar i fönstret, bokstäverna L O V E osså ett "metallhjärta". Typ. :)
Blev sketafeint! ;)
Eftersom jag ägnat hela eftermiddagen åt att städa så orkar jag bara inte dra fram kameran och fota. Ni får lita på mina ord helt enkelt. ^^

Snart kommer Malin, Malle och ev. Susanna hit för att kika på Let´s dance.
Blir att mumsa en massa gott till det oxå.


Just dä.....Snygg är jag med... ;) haha


Ha en skön kväll!
In the end, this is what really matters..
Nu duschen, sen sova. Imorrn fredag. :)

Gillar känslan..
I do it.Hemma i Linkan efter en natt i Vimmerby. Inte mycket sömn men grymt treeevligt! Tack Elin.. :)
Nu är det bara fredag kvar av denna skolvecka och sen är det helg.
Behöver vår nu tror jag. Det är ganska tungt att pendla när det är nattsvart ute.

Nu ska det ätas lite och sen ska det svettas på gymmet. Ska träffa en pt oxå och se om han kan få ordning på mig. ;)

Ja det var väl de tror jag..?

Mat är det på schemat nu innan magen gör uppror totalt.

Ha en skön kväll! Det ska jag haaa! :)

Tjo!


Skallebank :)

Goddagens!

Idag är Åsa seg. Men jag mår väl som jag förtjänar antar jag. :)

Igår kom Sanna aka "Gästbloggarn" hit och med sig hade hon sin karl och några kompisar till honom. Satt här innan det bidde utgång.


Nae nu ska jag ta tag i dagen. Kan vara på tiden kanske.. ^^

Hade gott!

 


Stopp och galopp


HEEEEEEEEEEJ åsas bloggläsare
jag är ju då en av dem själv, inte för att jag är så jäkla aktiv på min egen, men man får väl vara listig som en räv och uppdatera sig på andras i rent kompensationssyfte ni vet. who doesnt lixom?
vill inte att ni ska tro att vi sitter här o gästbloggar åt alla håll o kanter av uttråkan, vi har askul. bara så alla är medvetna om det sisohär en lördagskväll:D
ja, jag har ju då sett att ni är ett gäng beundrare till åsa som går in o snokar, på gott o ont lixom, ibland är ni ju ba fööör träälia va. o ibland, a då är ni ena sötnosar. vill mest bara tacka alla åsas söta vänner som alltid gör henne glad( är väl så frikostig att jag tar lite ära själv här i denna kategori;P) och vill bara säga, att hon kan vara jooordens finaste tjej, på alla sätt och vis, rolig söt charmig och ja, hade man vart lagd åt de hållet lxiom, då hade man ju itne tviiiiivlat va som vi brukar säga. haha


//Åsas fruga
hejhejhej ha en kul kväll


oj då. :)

.. Vad ljust det blev. :)

Men nu är landsvägen (utväxten) väck.

Ikväll blir det let´s dance och go mat.

Imorrn är det jag, sanna & co som gör ågatan. :)

Ha en skön kväll!


Så nära en "riktig" man kan komma! (i min lilla etta..)


En liten eldstad har jag fått av min pappa! Jag vill ju så gärna ha en öppen spis men när man bor i en liten etta så funkar det ju inte riktigt. Fick bli denna fina från Rusta. Den står på min svarta bokhylla och man eldar med spisbränsle. Myyyyyyysigt! :)


Nu blire sängen, har haft Empaahn på besök hela kvällen. :) Tänk på mig kl 4:30 imorrn, ni som e vakna. Ni andra kan ju drömma... Hehe.. ;) Skämt o sido... Nej men usch vad trött jag kommer vara. Bäst o säga hej här o sussa!

Natti pådä!

 


Då har det dragit igång.


Asså jag sov seriöst 2-3 timmar inatt. Har ju vänt totalt på dygnet nu under lovet så idag har det varit tungt. Framförallt på eftermiddagen då tåget hem var inställt och ersättningsbussen var försenad. Var hemma i stan 18:20. Hoppas att det flyter på bättre imorgon för det tar på en, framförallt om man redan är tröttare än tröttast.

Har redan dragit igång med psykodynamisk utvecklingsteori och kommer ha en tenta v.4 så nu är det bara att sätta igång. Det funkar inte riktigt att köra med min gamla teknik- att jag pluggar bättre under press då det nu är alldeles för mycket att läsa in. Nej, ska ta lite ansvar redan nu tänkte jag och börja läsa. :)

Men nu är det dax att sooooova!

Borde lagt mig för längesen. Suck. :/


Heppåre!

HEJ 2011!1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?


Hmm.. Ja förmodligen en massa saker som jag inte kan komma på. :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Inte först, men senare... Svårt att förklara men det har med min personliga utveckling att göra. ;)


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Jaaaa! :):):)

4. Dog någon som stod dig nära?


Nej tack och lov!

5.Vilka länder besökte du?

Sverige dårå, osså Grekland.

6. Mest efterlängtade möte?


Ingen aning.

7. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?

"Lite slit," för det är jag värd... ;)

8. Vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Finns massa bra och dåliga. Har ingen koll på exakta datum dock.


9. Bästa minnerna ifrån sommaren 2010?

Semestern och alla kvällar på Stora torget.

10. Vad var din största framgång 2010?

Att jag började plugga.

11. Största misslyckandet?

Att jag lät "det" ta sån tid. Borde handlat tidigare..

12. Största misstaget?

Ingen aning.

13. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Nae, inte mer än förkylningar och en och annan migränattack.

14. Bästa köpet?

OJ! Inte en susning! Skulle jag haft en Iphone4 så hade jag svarat det. :)

15. Träffat någon kändis?

Björn Hellberg. :)

16. Vad spenderade du mest pengar på?

Tågbiljetter.

17. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Jaaa då! En massa saker!

18. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Telephone med Lady Gaga och Beyonce. Waka Waka med Shakira.

19. Har någon du känner tagit körkort?

Nae? Tror inte det.

20. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare, fy fan. Men nu jävlar! :)

21. Vad önskar du att du gjort mer?

Lyssnat på mig själv.

22. Vad önskar du att du gjort mindre?

Ältat.

23. Hur tillbringade du julen?

Med familjen.

24. Blev du kär i år?

Nej.

25. Hur många one night stands?

0.

26. Favoritprogram på TV?


Bonde söker fru. XD

27. Bästa boken du läste i år?

Oh, vet i fanken.

28. Största musikaliska upptäckten?

Vet inte här heller.. Finns ju så mycket bra!

29. Något du önskade dig och fick?

Jag kom in på min utbildning. :) 

30. Något du önskade dig men inte fick?

Ja.

31. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Firade med nära och kära.

32. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Eh.. Ja..

33. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2010?

Väldigt blandad.

34. Vad fick dig att må bra?

Vänner och familj <3

35. Läskigaste upplevelse?

När en kille slet tag i mig på tågstationen när jag skulle hem från skolan. Idiot.

36. Äckligaste upplevelse?

Hmm... Nån bakfylla kanske?

37. Årets fest?

Finns många. :)

38. Vad är du mest stolt över från 2010?

Att jag är den jag är idag.

39. När var du mest nervös?

Hmm... När jag skulle flyga. Är ju flygrädd så..

40. Där du tillbringat flest helger?

Hos nära och kära.

41. Vad fick dig att må dåligt?

Det vet ni nog.

42. Hur spenderades nyårsafton?

Trerätters i ett hus i Ekängen med en massa härliga människor. :)

43. Vem saknar du?

Saknar ingen längre.

44. De bästa nya människorna du träffade?

Alla godingar i klassen! :)

45. Ditt mål för 2011?

Fokusera mer på mig själv och göra allt det jag vill.

46. Vad längtar du till, år 2011?

En massa roliga saker! Vänner som ska bli föräldrar t. ex! <3 :D
Nu ska jag läsa lite dynamisk utvecklingspsykologi inför skolstarten på måndag. :)

Heppåre!