Tankar från soffan kl 00.50 en lördagkväll...

Tjejerna Borg och Fordell gick för nån timme sen. Har haft en myskväll hos mig. Har babblat en massa och testat guidad meditation av Jojjo. Man blev verkligen avslappnad av det vill jag lova. :) Viktigt att hitta sina sätt att stressa av i det här samhället. Jojjo testade för första ggn min spikmatta med. Den har hjälpt mig mycket, både mot värk i axlar och huvud men även att koppla av. Nu tar det inte många minuter innan jag somnar när jag ligger på den. :)

Igår var det lite fest hos Empaahn. En himla lyckad kväll på Pitchers med så dit lär jag gå flera gånger. Mådde som jag förtjänade imorse men lyckades ändå ta tag i mig själv och följa med Danne upp till Budo Fitness där det var lite rea. Åt sedan lunch på stan, grekiskt blev det. Mmmm.... Längtar sååå tills i sommar då vi åker till Kreta för att fira mamma och älsklingen ska med. Kommer bli underbart! :)

Söndag imorrn igen.. Helgen går alldeles för fort. Det är ett som är säkert.. Ska kanske träna imorrn beroende på hur jag mår.. Orkar inte vara förkyld och hängig längre.. :( På kvällen blir det mys med Danne.
Om jag nu inte lyckats kurera mig under natten så ska jag ägna dagen åt att läsa tror jag. Har en massa bra böcker att beta av. :)

Just det, har varit jordbävning i Chile med tsunami som följd av det. Vad är det som händer? Här uppe är det typ istid liksom? Lite läskigt när man tänker efter.. Nått form av uppror från "jordens" sida?
Tänker på alla drabbade som just nu flyr från sina hem för att komma undan tsunamin.
Och här sitter jag i min soffa och tittar på OS. Sjukt... :(

Enough for now..

Sleep tight!


I Like :)

Helgen är här, igen..! Och det var ett tag sen jag skrev.

Veckan har mest bestått av en tråkig förkylning. Trots det så har jag varit på gymmet vilket kanske inte var så smart. Men men. Helgen blir nog lugn på den fronten.. Kanske.. :)

Har fikat med Mallan Borg som förövrigt fått JOBB!!! Hon är nu färdig arbetsterapeut och ska börja jobba i Nyköping om en vecka. Kommer att bli huur bra som helst. :)
Ska mysa med henne och Johanna imorgonkväll. Det ser jag verkligen fram emot, så som det var för.. ^^
Miiiiiis♥

Ikväll trotsar jag min rinnande näsa för lite fest hos Empaahn. Traskar vidare upp till pitchers sen. Eftersom jag aldrig satt min fot på stället så ska det bli himlans kul!




Ska pilla i mig lite käk nu innan det e dax för dusch, plattång och lite annat gojs. :)


Empaahn o jag i vårt esse! XD


Ha en fin kväll allihopa!

Totally worth it!

Shutter Island bör ses av alla! :)
Spännande rakt igenom och slutet knäcker en mer eller mindre.. Ska vara baserad på boken "Patient 67". Kan bli att läsa den framöver. :)

Satt dock bredvid en rätt störig brud som lyckades skratta på helt fel ställen.
När det liksom inte ens var kul eller menat som humor. Det kunde t ex vara åt de mentalsjuka och deras beteenden eller när en kvinna sa att hon högg ihjäl sin man med en yxa. Då garvades det.. Hmm....Ok..?
Visst jag har oxå sjuk humor men knip för f-n igen när det är en spännande film som visas på bio!
Hmpf... >:(

Kom nyligen hem från Danne, käkade där innan han for iväg på thaiträningen. I morgon är det min tur. Inte thai då (även om det ska testas) utan det blir kondition och styrka på gymmet. Skönt som attan men MÅSTE fixa min mp3 laddare. Hatar att inte ha MIN musik som peppar mig. Laddaren är somsagt borta och en ny måste inhandlas.

Sitter i soffan nu o kikar på en dokumentär på femman. Det handlar om en kille med Dushennes, en sjukdom som sakta gör att musklerna försvagas och den leder alltid till döden. De flesta blir inte äldre än 20 år. När jag gick på Ekholmsskolan så hade vi elever där med liknande sjukdomar. En av dem dog under tiden jag gick där och jag minns att vi samlade ihop pengar till en fond som stödjer forskning om sjukdomen.

Man får helt enkelt andra perspektiv på saker och ting när man ser andra människors livsöden. Jag kan rent ut sagt bli förbannad på mig själv ibland när jag klagar. Mina "problem" är ingenting jämfört med vad endel andra behöver gå igenom. Det är nästan så att man skäms...
Alla människor har problem, stora som små men tror det är nyttigt att ibland få en "reality check" och inse vad som är viktigt. Oftast så trillar man dit igen och beklagar sig över sin utväxt i håret, skavanker på kroppen eller att man inte har råd att åka till Thailand osv... Det är mänskligt det med, men stanna upp ibland och bara andas, känn in allt och var glad över att du är du och att du är frisk.

En väldigt sjuk människa sa en gång att han aldrig tyckt om regn men nu tyckte han att det var så otroligt vackert. Att regnsmatter mot fönsterutan var underbart..
Det är då man lever, då när man ser det fina i allt...
Stanna upp och känn, upplev.. Om bara för en sekund... Livet är mer än yta.
Tro mig, får påminna mig själv om det ofta, men jag försöker åtminstonde.

Ska återgå till dokumentären nu..

Ha en skön kväll och ta inte dig själv på för stort allvar.. Le lite.. ;)





Shutter Island




Bio på schemat med han den där fina. ♥
Har tokhöga förväntningar på den så jag hoppas inte man blir besviken.
Hur som så är det iofs alltid mysigt med bio. ^^

Igår åkte jag hem till Erica o Henke. Blev god mat, film, OS osså melodifestivalen. Måste säga det att nördigare programledare får man leta efter. Skämten är ju så låååga och dåliga så att man bryter ihop där i soffan. Hör de inte själva hur fåniga de är?

Blir ett kort inlägg, ska ut o fixa matlåda tills morgondagen.
Pasta med en god sås blir det! Mumma!
Sen duschen, pyssla om mig själv lite o sen traska upp till bion med Danne. :)


Ha en skön kväll!

Helg-peppen är här! :)

Skönt som bara den. HELG.
Nog om det. :)

Igår spelades en viktig match på racketcenter. Den var mellan mig och Danne.
Gick himla bra först då jag vann de två första seten. Vi räknade 2 set per match. (Hade egna regler). ^^ Han vann sista matchen och även tillslut det avgörande setet med 21-19. Suck. :)



Ska ge oss på squash nästa vecka och då jävlar säger jag bara! ;)
(Tävlingmänniska?)
Hur som helst så var det galet kul och nått vi kommer göra om. Inte enbart då för att jag ska få revanch. :D


Ska snart hoppa in i duschen, sen bär det av hem till Susanna med Danne och Thomas. Ska äta och dricka gott är det tänkt. Gabbe ska dit med så vi blir ett litet gäng. Grekiska biffar är det sagt och inte mig emot. Det är så galet gott ihop med fetaost och tzatziki. ^^

Har annars inget planerat i helgen. Sova och träna bara. Skönt skönt.

Nepp, nu ska jag greja lite.

Ha en skön kväll!


Viktigt.

Påminner lite om videon tlll "Runaway train".

Vacker musik med ett bra budskap.






Här har ni den andra... Hemskt men så viktigt.





Empaahn gick precis hem. Har haft en myskväll i soffan hemma hos mig.
Babblat om det mesta sådär som det brukar vara. :) Hennes nya gadd var suuuuperfiiin! En tribalblomma på handleden. Det gillar vi! ;) Det värsta är ju att man blir så grymt sugen själv... Har lovat mig själv att det räcker nu. Kanske att man gaddar in sina framtida barns namn osv men inga fler nu. Men men... Vi får väl se somsagt. Vet ju hur jag funkar.. ^^ Kanske att jag bygger på nån av de jag redan har iså fall. Ingen helt ny. Punkt! :) Haha! Beroendeframkallande det där..

Danne kommer strax sen blire sova. Upp skapligt imorrn är det tänkt. Skönt om man kan klara det nån dag iaf? Är verkligen galet trött på morgnarna.
Behöver nog ljus eller nått känns det som för det funkar inte att sova mer.
Har ingen effekt, lika trött ändå. (Har provat).

Ska plocka ihop en matlåda oxå, kanske e dax nu när klockan är 22.45? :)

Sov gott!

It´s all gooood! ;)

Alla ♥-dag var toppen. :) Firade det hela med att åka till stugan med Danne och mysa. Tände brasan direkt när vi kom dit och sen lagade vi mat. Det blev potatisgratäng, lövbiff och en god sallad. Drack en hel del rödvin till det med. ;)

Kan inte beskriva det annat än mysigt. För mysigt är vad vi haft. Alltid lika skönt att lämna stan ett par dagar med den man älskar.. Miii... ♥

I´m a VERY lucky girl!




Ska snart möta upp Empaahn för lite myskväll. Hon har ju varit i Thailand så jag har inte sett henne på ett himla bra tag! Ska bli kul o ses o snacka lite skit. Ta igen tiden vi missat, haha! :)

På tal om det så kommer Johanna hem nästa helg! Hon bor numera i Karlstad med sin Olof. Ska kidnappa henne på lördagen och hitta på nått kul tänkte jag. :)

Annars då? Ska äga Danne på badminton imorrn är det tänkt. ;) Ska bli kul att se honom springa lite, hehe.. Ni lär märka på framtida uppdatering här hur det gick med den saken.

På fredag kan det vankas pulkaåkning. Ska höra med Borg vad som sägs om den saken. :) Helgen är heeelt oplanerad än så länge vilket är ganska skönt.
Träna är väl det ända.
Aja, blir bra. :)

Nu ska jag se om det går att köpa busskort på nätet. Kul värre! :)

Hade gott!

Cogito ergo sum...



Natt, musik. Trött?



Borde verkligen sova nu. Är ju trött trött trött.
Försöker jag få ut så mycket som möjligt av dygnet genom att vara vaken kanske? Ok, jag är nattuggla. Punkt slut. Men va fan, jag sitter ju bara här liksom!?

Nä, i säng med mig. Pronto! :)
Gånatt!


Thank GOD, It´s friday! :D

En hel arbetsvecka har passerat sedan jag skrev sist. Inget utöver det vanliga har väl hänt egentligen. Känner mest att det ska bli grymt skönt nu med helg. Är sliten och jag gillart INTE. Men sen är det ju mörkt o kallt och då går jag alltid i ide.

När jag vaknade i morse hörde jag ett gäng fåglar kvittra utanför. Blir galet lycklig av det! Då vet man att nånstans är våren påväg. Försökte väcka Danne som sov djupt.
- "Danne, hör du fåglarna!" "Mmmmm..." Fick jag till svar.
Han var inte lika uppspelt över det som jag. :)
Ska spendera helgen med honom i Kisa. Är ju alla hjärtans dag och de. Ser fram emot mys framför brasan, lite vin och god mat imorrn kväll. Bästa bästa! ♥

Nu ska jag hem till ekholmen, där bjuds det på tacos nämligen. Wöhöööw! :)

Ha en skön helg!


Åhhhhh så vare måndag igen. Jippikajej!

Helgen var fenomenal!
Många bilder togs, dock inte med min mobil men slänger upp de få jag har! :)


Malin o Anneli


Malin, Anneli o Jag


Spex?


Smått rund under fötterna innan Ågatan :)

Det var nått med nån spikmatta oxå och nån trumma som det spelades på! XD
Hahaha! En riktigt kul fest helt enkelt som bör göras om snarast. :)

Tack allihopa!!

Gårdagen var seg men det var helt klart värt det. Blev dock en sväng till IKEA där det inhandlades en hylla och lite fotoramar.

Nu kom pappa precis, han ska hjälpa mig att skruva upp hyllan.
Sen ska det tvättas lite åt mig och älskling.

Heppåre!

A short notice!

NU ÄRE FEST!!!




Ses i dimman! :)

Heppåre!

Du underbara...

Nyligen hemkommen från "mördar-backen" i Valla. :) Var där med Ulrika, Daniel, Kalle, Malin, Maléne och Jens. Åkte så snön sprutade (allvarligt!) på både, pulka, stjärtlapp snowracer och bubbelplast. Det sistnämnda var en riktig hit då vi kunde åka i olika formationer. :)
Grillade sedan korv och hade det mysigt innan kylan blev för påtaglig. Det var helt klart inte sista gången denna vinter som vi åker!

Nu sitter jag i soffan och är sådär skönt väderbiten. Luktar rök efter korvgrillningen så det blir en dusch snart. Daniel är ute ikväll och roar sig med sina polare. Imorgon åker han upp till värmland för att hälsa på David som pluggar där. Själv ska jag sova ut lääääänge imorrn och på kvällen är det FEST hos Mallan Borg. Ska bli himla kul! :) Det enda träliga är väl just kylan. Svårt med klädvalet då tycker jag.. Längtar nått otroligt efter vår och sommar. GE MIG, NUU!


Hänt mer sen sist då?
Igår hade jag o älsklingen en riktigt mysig kväll. Sprang över till drottninggatan och lånade jacuzzin nämligen. Båda var överens om att vi ska ha en sån sen. ;) Ett litet SPA hemma liksom. Kan behövas i vårt stressade samhälle. Sen bidde det mys framför teven tills det var dax att traska hem o sova.
Han gör mig lycklig den där. ♥




Nepp, nu ska jag duscha, sen blir det spikmatta och mys i soffan.

Hade gott!


Try walking in my shoes.. You'll stumble in my footsteps...



No more. Punkt.