Upp å ner.


Världen är upp å ner. Underbar och hemsk på samma gång.
Livet är väl så antar jag. Upp och ner...

Tände ljus på stora torget idag för offren i Norge. Jag är så djupt påverkad av det som hänt. Tänker mig in i hur det måste kännas för anhöriga och vad alla som var mitt i kaoset måste ha upplevt. Skräcken och dödsångesten. Usch.. :( Drömmer om det på nätterna tom..

Annars då? (för att inte deppa sönder kvällens blogginlägg helt..)
Jo tack, hade riktigt kul i lördags ute i Sturefors.
Såhär snygg var jag, kan ju föreställa er hur många ragg jag fick.. ;) Höhö... Skämt o sidå!Ska hoppa i säng nu, halvvägs till helg och har sen bara en vecka kvar att jobba. Semestern är sjuuuukt efterlängtad kan jag säga!

Sov gott!


It´s a mad world..

Det helt ofattbara har hänt. En sinnessjuk människa har tagit livet av nästan 100 personer i Norge. Vart är världen påväg? Just nu vill jag bara åka dit o krama alla som är ledsna..

Har mått piss hela dagen, är så djupt påverkat av detta. Har vänner i Oslo men som tur är så mår alla bra. Malin får jag hem nästa vecka och det är skönt! För usch alltså.. :( Man inser att man inte är odödlig när sånna här saker händer. Först explosionen och sedan massakern på Utöya. Tror inte det går att förstå vilken skräck dessa mäniskor måste ha upplevt.

Ne fy faan. Vad gäller gärningsmannen så hoppas jag att "nån tar hand om honom på bästa lämpliga sätt" helt enkelt. Tänker inte utveckla det hela mer än så.

Har jobbat idag på Village, har gått bra men jag har helt klart känt mig lite "slow" i huvudet av allt som hänt.

Ska försöka tagga lite på fest i Siffet ikväll. Tror det kan bli kul trots allt.

Så sjukt, här sitter jag och klurar på vad jag ska ha på mig ikväll och inte allför långt bort möts människor av vetskapen om att de aldrig mer kommer att få träffa sina anhöriga.
Livet är inte rättvist.
Wednesday


Taggar för match nu, snart spelar de svenska brudarna semifinal o de bara ska vinna! :)

Har idag annars jobbat i vanlig ordning och efter det bar det hem till Sabina som fixade mina naglar. Det bidde fransk manikyr o de blev jättebra! Hon använder sig av gele som enl. mig är det bästa. :)

Imorgon efter jobbet lutar det åt att bli en sväng ut på ranchen med Ulrika o slå lite. Måste öva in svingen tills kursen börjar känner jag. ;) Ska ju ta grönt kort äre tänkt.

Nepp nu drar det ihop sig te match här, ha en fin kväll!

HEJA SVERIGE!! :)Avrundar med en klockren bild från midsommar, hoppas på favorit i repris på kräftskivan i augusti! :)

vadskajagskrivahär?


Hej igen.
Japp jag veeet... Är sämt på att blogga men det ska bli bättre, nångång.. :)

Sitter nyduschad i soffan o luktar så jävla gott! (rent ut sagt!) Det beror på att jag smörjt in mig med världens goaste lotion från Victoria´s secret.

Den finns bl.a på www.bekkas.se så in där o köp! :) Köpte även samma doft som body mist. :)
Det var Patte som introducerade den för mig o nu e jag fast. :) De är inte så dyra heller så blir att testa nån ny när denna är slut.

Annars så vare fest på min balkong i helgen. Vi var som mest 7 tjejer samtidigt därute o jag förstår fortfarande inte hur vi fick plats. Efter lite häng här så bidde det ågatan med allt som hör därtill. :) Hade sjukt kul men igår mådde jag verkligen som jag förtjänade. Det merks att man inte är 20 längre om man säger så.. Huuu...
Men men, kan bli lite mys på stora torget i veckan, det gillas skarpt!

Just dä, har börjat jobba extra på Village oxå utöver mitt vanliga jobb. Får förhoppningsvis jobba extra där i höst vilket skulle vara kanon iom att jag studerar. Trivs jättebra i butik och det är himla kul. Härliga tjejer jag jobbar med oxå! :)

Nu ska jag ut o gå en sväng tänkte jag. Är underbart väder ute.

Hade gott allihopa!