Spooky...


Nu har jag några dagar ledigt och tänkte börja med att gå på Spökvandring ikväll med Malin i gamla Linköping. Vet inte alls vad vi kan förvänta oss av det hela med lite småmysigt ska det allt bli! :) Får se vad vi hittar på efteråt, såhär spontant är jag lite sugen på ett glas vin men det märks vad som sker. ^^

Blir ett kort inlägg, ska ta en dusch o sen fixa till håret. Har fixat utväxten nämligen och blev riktigt ljus! Har inte bestämt än om jag trivs i det eller om det kan bli några bruna slingor i det i framtiden. Det märks.

Heppåre!


everything leaves a mark...


Lördag=Ledig

Mötte upp Malin på stan för en fika som fick bli (efter säkert två timmars letande) på Subway. Det fanns inte ett ledigt bord på nått café i hela stan. Galet. Men det var rätt kasst väder så det förklarar väl saken.

Nu sitter jag i Ekholmen o myser. Ska snart äta fläskfilé med vitlök, potatisklyftor osså bea-sås såklart! :)

Drömde en grej i natt som va rätt konstig. Det konstigaste var att det sen visade sig ha slagit in på nått sjukt sätt. Tyvärr var det inget kul men ändå. Jag kanske trots allt har nått sjätte sinne som med jämna mellanrum gör sig påmint? Lustigt är det iaf.

Nu ska jag hjälpa pappa med maten, sen blir det Robert Gustavsson framför brasan hela kvällen. Han e rolig han! :)

Praktik imorrn med!

Hej på dej!

Första snön!


Kanske inte mycket att hurra för men snöflingor vad det som dalade ner. :)

Har idag varit hemma hos Erica och Henke. Tog en lååååång promenad i det fina höstvädret. Solen var framme och luften var sådär kall och frisk. Så som man önskade att hösten alltid var. Tyvärr kommer väl novemberrusket snart innan det blir vinter på riktigt. Jag tror på en repris från förra året, kallt och mycket snö. :)

Nu ska jag hoppa i säng här. Ögonlocken börjar bli tunga.
Önskar du var här hos mig. Men det är du inte. Fan.





gånatt.

Yo!


Ett tag sen jag skrev här.
Dagarna rullar på och praktiken har börjat så nu behöver jag inte åka med kustpilen 05.34 varje morgon längre. SKÖNT! :)


Längtar gör jag oxå. Framåt.
Att lära sig leva i nuet kanske vore nått?
Om du vet hur man gör, berätta mer än gärna hemligheten för mig då..


Har så mycket att skriva just nu men får inte ner det..
Går och lägger mig istället.

Gånatt!



hang with me


Här ären! :)


Sweet... :)


Yey för mig! :)
Klarade min första tenta!

Nu ska jag däcka i soffan hära.

Hade gött!

Robyn!


Robyn är så j-vla bra. Hon blir bara bättre och bättre! Nu har jag dille på "Hang with me". Spotifaja om ni missat den. :)

Annars då? Haft en skön och slapp helg. Har lyckats sova ifatt en hel del känns det som. Undrar hur många timmar jag ligger back när det kommer till sömn? Hur som..

I fredags efter tentan bjöd pappa på smörgåstårta, galet gott! :) Igår åkte vi runt och letade persienner till mig osså en ny matta. Pappa hittade en öppen spis som han köpte, blev jättefint i hans nyrenoverade hem. :) På kvällen träffade jag Susanna, hyrde film och bara hängde. :)
Idag träffade jag Johanna, Olof och Malin. Gick en sväng på stan och sedan fikade vi på Åbacka Café. :) Alltid lika kul att träffa dem!

Nu då? Jo sitter i soffan och kikar på "ensam mamma söker". Ska sätta på en film sen som jag förmodligen kommer somna till. :) Upp tidigt imorrn till skolan. Sista veckan innan praktiken, tiden går så jäkla fort!

Ha en skön kväll!




Det finns folk te allt, alla tider på dygnet. Suck...


Har precis, satt upp gardiner och grejat hemma. (Mitt i natten) Haha! :) Har fått nya fönster idag nämligen. Tyvärr inga persienner så det måste fixas. Bor ju längst ner och gillar INTE att folk kan kika in på mig när jag sover.. Creepy..

Nått som var galet creepy var imorse. Vaknade vid kl fyra av att en kille står och bankar på porten och vill in i trapphuset. Han vrålar, bankar och lever rövare helt enkelt. Först fattade jag inte vad tusan det var som lät, (var ju skapligt nyvaken där..) Traskade upp med täcket runt mig och kikade ut genom kikhålet i dörren. Kunde inte se porten från min dörr men jag hörde honom tydligt. Blev ju lite småskraj eftersom jag skulle iväg tidigt ner till tåget sen med. Ringde iaf polisen för han gav sig inte men de var redan påväg för de andra grannarna hade redan ringt. Som tur var så dök de upp lagom när han krossat en ruta i dörren. Smart kille.

Var ju ingen idé att gå och lägga sig igen efter det här utan det var bara att hoppa i kläderna och dra ner till stationen. Lagom sugen på tenta med allför lite sömn i kroppen. :(

Tentan kändes ok, vad nu det innebär. Den är iaf gjord och det är skönt.

Nu ska jag sova. Är sjukt trött efter dagen som varit.
Kände att jag var tvungen att fixa till det lite hemma först, orka vakna upp i ett hem som ser ut som "hej kom och hjälp mig"..


Gonatt då.


Mitt i allt.


Tog en paus i tentapluggandet för lite "Bonde söker fru". Finns de nå sötare program? Kanske det gör, men det här e godis för själen nu när höstmörkret kryper sig närmre.
För höst är det, ordentligt. Snart legitimt att ha mössa och vantar utan att skämmas.

Jag gillar hösten på många sätt. Det matchar mitt "inre" för tillfället med. Det är lite kyligt emellanåt men det funkar, helt klart. Just nu... Osv...

Du är ju trots allt fortfarande det bästa jag vet. Man skulle kunna tycka att det är något fint och vackert och det kanske det är till viss del. Kanske lär jag mig att finna mig i det tills det går över och då kommer jag kunna se tillbaka på allt med ett leende, utan att känna den där smärtan som härjar i mig ibland. Aj vad ont det kan göra...


Nu väntar "Efterlyst" sen ska jag sova. Tror jag lägger ner pluggandet för ikväll och återupptar det imorgon helt enkelt.





Heppåre!










Pluggeliplugg. plugg. p l u g g.


Trött som en liten... Ja.. Jag vet inte. Trött är jag iaf.
Mina tidiga mornar är ju självvalda men ändåååå.... Skönt att få gnälla lite. :)

Kom hem strax innan kl 18 så nu har jag slappat tillräckligt. Dax att ta en bläng i skolböckerna igen helt enkelt. Får bli ett kort inlägg hära..

Hej socialtjänstlagen! (och en hel del annat).

Hörs!


Stångåååån!


Efter en hel dag, begravd bland lagar om tvångsvård i olika varianter så är det nu dax för ett break i allt plugg. Det innebär en promenix runt ån med mamma♥
Ska bli mysigt! :)


Sen är det "Kalla fakta" och "Ensam mamma söker". På det blir det film. :) Ganska skönt att vara ledig imorrn, då kan nattugglan i mig få härja fritt. ^^

Nu ska jag hoppa i mina converse och möta upp mammi.


Heppåre!

Pink ladies


Igår var det maskeradfest för alla behandlingspedagoger i Vimmerby. Jag och några tjejer var utklädda till Pink ladies i "Grease" men har tyvärr inte fått kort än från festen. (Missade att ta med min kamera)
De kommer vid ett senare tillfälle. :) Hade iaf en riktigt kul kväll med allihopa. Kvällen innehöll allt från god mat till femkamp och karaeoke.

Ikväll blir det lugnt för mig och morgondagen ska ägnas åt plugg plugg och plugg. Första tentan nästa fredag nämligen. Ledig på måndag med så det blir lite långhelg för mig! :D

Blir en kortis här, ska greja lite mat nu!

Hade gott!