från mitt hjärta till ditt.



Lugn och ro i hjärtat.

Tack för igår, det betydde allt för mig.
Du är speciell för mig och kommer alltid att vara det..

:)







Nuv har ja juvlpyntat! :D


Kunde inte hålla mig längre. Idag anslöt sig julstjärnan, adventsljusstaken och ljusslingan (på balkongen) till den vita renen i fönstret (som jag tjuvstartade med för några dagar sedan). Nu är det mysigt hemma hos mig och det känns bra. Julnörd som jag är. ^^

Har varit ledig idag och suttit barnvakt ett tag åt Edith. Sen gick vi på stan en sväng o på kvällen umgicks jag med världens bästa fam. Hullfors. :)

Har shoppat lite idag med.
Det blire inget mer med denna månaden kan jag säga. När ska man vänja sig vid summan från CSN egentligen?
Ah ja... Nu ska jag somna till Robinson som går på teve.

Gånatt påre!

Lite soft sådär..





Får fortfarande gåshud när jag hör denna...


HEJ mitt vinterland!


Yes.
Sista bussen hem från praktiken hade kört av vägen.
Fick ringa min kära far som hämtade mig.

Nu sitter jag i min soffa, lite lagom nerkyld men ska snart krypa till kojs.
Börjar tidigt imorrn och behöver soooooova. :)

Heppåre!


Gullig flickvän....


Asså seriöst....





Undrar hur hon reagerar när hon får reda på att detta finns på youtube...
Stackars kille.... :)



Hujedamej!



Den var läskig. Helt klart värd att se.
Ett stort minus var dock snorungarna som satt och pratade sig igenom filmen.
Jag blir galen på sånt! Kan man inte hålla käft så kan man se på film hemma. Gaaah!! >:(

Hur som, se den om du vill bli rädd. :)

Innan bion var jag o Erica på Sangria och åt tapas och drack vin. Gissa om det var gott!
Har haft en riktig myskväll helt enkelt! :D

Imorgon ska jag träffa fröken Borg en sväng på stan och sen ska jag hem till familjen Hullfors på lite "lördagshäng". På söndag äre dax för praktik igen o sen är det ny vecka.


Det är ju för fasen första advent nästa helg. Helt sjukt så fort tiden går! Har snart gjort min första termin i skolan med. Hösten har bara flugit förbi känns det som.
Har faktiskt tjuvstartat lite med julpyntet. Min fina vita ren står numera i fönstret.
Kunde inte låta bli.. ^^

Heppåre!!

 

 


Bio o sen lite vin på de? :)


Ikväll blire bio med Erica, Paranormal activity 2. Har ganska höga förväntningar eftersom jag tyckte att den första var riktigt ruggig. Har planer på mat o lite vin på stan oxå så vi får väl se vart kvällen slutar.


Annars då? Jovrå. :)


Ska göra iordning mig lite här nu innan Erica dyker upp!

Ha en skön kväll!


Nattinatt!


Är så himlans sent så det blir ett kort inlägg! Allt e fint med mig, har varit hos sjukgymnasten idag med min onda rygg och det e troligtvis ingen disk som pajjat eller så utan det är ledband och ligament som är överansträngda. Skönt att höra! Så nu är det bara att göra lite övningar och hoppas att det ger med sig. :)

Måste slänga in denna! Låten heter "Burn my shadow" med Unkle och den är med i reklamen för det nya Assasins Creed. Fastnade för den! :) Finns på spotify..




Gonatt! :)


En kväll i Norrköping!

Har precis landat i soffan och sitter och dricker cola. Mmmm.... Klockan är halv tre på natten och jag ska alldeles strax krypa ner o sova. Har haft en kanonkväll hos Elin i Norrköping.
Tog med mig Susanna dit och träffade även två andra härliga tjejer där, Madde och Zandra. Hade lite tjejkväll med ost, kex och en massa frukt. Gott vare kan jag lova! :)

Annars då? Jo tack.. Mår lite bättre men nu har halsen börjat ömma o ha sig. Trött jag blir... Ryggen har jag med ont i men ska till en sjukgymnast nästa vecka. Har haft problem i lite över en månad och det verkar inte vilja ge med sig.

Nää nu har jag gnällt färdigt för ikväll och ska sova. :)

Gånatt på dej!


Somsagt, iskall kille!! :)


Dagens youtube... ^^



Hehe.. Hittade denna på förstasidan på youtube...
Hahahahaa! XD



Underbar! :)

Soffläge kan man säga..



Usch jag mår inge vidare.. :( Var igår och tog andra sprutan Twinrix (hepatit A och B) och hej vad risig jag känner mig. Förutom  vanliga influensasymptom så är jag otroligt trött och då menar jag TRÖTT. Det känns som om jag skulle kunna sova en vecka i sträck ungefär.

Mådde dåligt förra gången med så det var väl inte helt oväntat. Bara att gilla läget, krypa upp i soffan och hoppas på att det är bättre imorgon.

Snö har det kommit med och trafikkaoset är ett faktum. Åkte med en buss i morse som fick lite sladd t ex. Det är lite konstigt, vi bor i ett land där det snöar stora delar av året men det blir ändå sån "surprise-kaos-förvåning" varje år när första snön kommer. Aja, så är det.
Lite mysigt är det trots allt. ^^

Ska väl inta soffläge igen och peppa på att vara kry tills imorgon.

Hade gott!

gleeh..



 

 


Alla helgons afton



Gårdagen med Susanna var kanon! Åt lite thaimat hos mig och snackade skit i soffan innan vi begav oss ner på stan. Kollade läget mest och tog ett glas vin. Gick hem skapligt och vaknade utvilad imorse. :)

Ska snart iväg och träffa Johanna. Ska ta oss en promenad tänkte vi. Efter det ska jag iväg till minneslunden där mormor, farmor och farfar ligger. Ska sätta ett ljus där och minnas dem lite. Det är så otroligt vackert med alla ljuslyktor som lyser upp i mörkret och det är svårt att inte bli berörd.





Blir nog lite mat sen i Ekholmen och inte allför sen hemgång då jag jobbar imorrn.

Ja det var la min helg i stort. :)


Hade fint!

Det är dax för fredagsmyyys.. :)



Susanna kommer hit om ett litet tag. Då blir det mat o sen ska vi nog gå ut och ta ett glas vin och snacka lite skit. Perfekt en fredag. :)

Har idag varit hos frissan och nu känns det bra. Haha! Inte lätt det där med hår, viktigt att det känns bra ju. Blev att ordna till utväxten och sedan la hon i några tunna bruna slingor så att det blir lite mer liv i håret. Är fortfarande väldigt ljus men det ser mer naturligt ut nu, så som jag vill ha det.

Laddade ur bilderna från kameran nyss. Tänkte att det var dax. Har inte orkat tittat på korten från Kreta förren nu. Finns en massa fina kort och fina minnen..


Sista kvällen på en restaurang i Chania. Så bra vi hade det..



Nepp, nu ska jag fixa frillan, sminka mig lite o sen äre Susanna för hela slanten! :)

Hade toppen!

Iskall kille :)



Hur skön är han inte? :D


Nattugglan.



Kollar klockan, 23:10. Ok.. Undrar varför jag envisas med att sitta uppe o glo när det egentligen inte finns nått att göra. Kunde ju iaf kikat på nån film men icke. Nej, jag sitter bara här och "är"..

Teven är visserligen på och det är han Ekdahl som står o håller i nån debatt om Kungen. Har inte hängt med alls men tydligen har det kommit ut nån bok med en massa avslöjanden fattar jag det som. Eller nått. :)
Hur som så funkar det i brist på annat. ^^

Har några dagar ledigt nu då jag ska vara lite barnvakt, träffa Susanna osså färga håret, IGEN. Jo visst förstår ni. Det är nämligen såhär att jag vant mig vid det ljusa men tyvärr gjordes inte utväxten tillräckligt långt in så jag tycker fortfarande att den är för synlig. Nemas problemas sa frisören, söt som hon var och hon kommer fixa det på fredag. :)

Njee.. Nu är det nog dax att hoppa i säng ändå.
Har kommit fram till att jag gillar att sova. Är det bra? Är bland det bästa jag vet just nu av nån anledning. Bra där Åsa. :D




Gånatt o hej!


Finaste på länge..




Har missat den här låten helt. Eller ja, en bit av den har jag ju hört i "Logiskt" med Petter.
Så vacker, enkel och precis sådär som det kan va ibland.
Spotifaja den och njut. :)


Nu blir det sova.
Gånatt på dej!


Myskväll


Har precis kommit hem efter en myskväll på stan med Susanna, min lilla pepp-fia! :) Blev lite fika och sen gick vi en runda och kikade i affärer.

Igår firades Ericas man Henke som fyllt 35. Blev bjuden på en tokgod älgstek från Kindabygden. Kollade självklart på skräckis senare på kvällen iom Halloween. ^^

Imorrn är det praktik igen, börjar tidigt så det blir att hoppa i säng tidigt.

Det var väl allt för denna gång. :)

Heppåre!