It´s all gooood! ;)

Alla ♥-dag var toppen. :) Firade det hela med att åka till stugan med Danne och mysa. Tände brasan direkt när vi kom dit och sen lagade vi mat. Det blev potatisgratäng, lövbiff och en god sallad. Drack en hel del rödvin till det med. ;)

Kan inte beskriva det annat än mysigt. För mysigt är vad vi haft. Alltid lika skönt att lämna stan ett par dagar med den man älskar.. Miii... ♥

I´m a VERY lucky girl!




Ska snart möta upp Empaahn för lite myskväll. Hon har ju varit i Thailand så jag har inte sett henne på ett himla bra tag! Ska bli kul o ses o snacka lite skit. Ta igen tiden vi missat, haha! :)

På tal om det så kommer Johanna hem nästa helg! Hon bor numera i Karlstad med sin Olof. Ska kidnappa henne på lördagen och hitta på nått kul tänkte jag. :)

Annars då? Ska äga Danne på badminton imorrn är det tänkt. ;) Ska bli kul att se honom springa lite, hehe.. Ni lär märka på framtida uppdatering här hur det gick med den saken.

På fredag kan det vankas pulkaåkning. Ska höra med Borg vad som sägs om den saken. :) Helgen är heeelt oplanerad än så länge vilket är ganska skönt.
Träna är väl det ända.
Aja, blir bra. :)

Nu ska jag se om det går att köpa busskort på nätet. Kul värre! :)

Hade gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback