1:a Advent

Yes, höstbajset e över och nu kan man räkna ner till Jul. Eller ja, över och över är det väl inte men det är ju nu det riktiga "myset" börjar. Det e skönt. :)



Har haft en myshelg i Kisa med älskling. Jag och Danne var hemma hos pappa i fredags och käkade lite. Brorsan o Fia var där med och det var himlans trevligt. Kom inte därifrån förren vid ett nångång och det var halt på vägen ner till klevsfall vill jag lova. Kom fram till ett iskallt hus så det var bara att börja elda och sen krypa ner.

Igår var vi ute och gick, sen handlade vi en massa gott som vi lagade till sen på kvällen. Sen blev det film och mys i soffan. ^^ Vaknade skapligt utvilad idag och kände att denna helgen var välbehövlig. Skönt att komma bort till lugnet ibland och bara vara.

I veckan som kommer blire träning, träffa Susanne, Erica och kanske lite julklappsshopping. Hoppas på ett besök hos frissan med för nu är det värre än Shakira, och det är inte snyggt. Lååååångt är det med, får se om jag klipper det lite kanske, eller inte... :)

Nee nu blire julmust och el clasico! Gooo Barca! (och Zlatan!)

Hade gott!

PS: Trött på att ge bort traditionella julklappar? Kolla in
här! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback